Wiek: 32 Dołączył: 6977 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2008-06-03, 14:46
Niech ktoÂś tylko napisze, Âże fajna muzyka...
Edit :
No dobra, film nie ciekawy. Stunty bardzo œrednie. Monta¿, klapa, a ponoÌ Hot jesteœ w czo³ówce monta¿ystów (tak mi mówi³eœ). Muzyka ...
Typowy Âśredniak, ale niektĂłre stunty Gryzlka mi siĂŞ podobaÂły, ten run up to dumper backflip to grind byÂł fajowy
6/10
Ostatnio zmieniony przez Dogger 2008-06-03, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
Punkty: 4510
Wysłany: 2008-06-03, 14:53
Ano, mi siê podoba³a, powa¿nie. Fakt, Butterfly akurat na koniec mo¿e nie pasowa³o imho, ale tragedia nie by³a. Monta¿ to taki ju¿ styl Hotowy, stunty Gryzionia ( :P)by³y nieco lepsze. Ogó³em fajnie, no bo coœ nowego wysz³o.
Wysłany: 2008-06-03, 14:59
Dogger napisał/a:
Niech ktoÂś tylko napisze, Âże fajna muzyka...
a ponoÌ Hot jesteœ w czo³ówce monta¿ystów (tak mi mówi³eœ).
Istny dramat !. Gdyby nie stunty Gryzlka (nie wiem jak odmieniÌ ten nick O.o) w ogóle bym wy³¹czy³ po minucie. Monta¿ jest po prostu denny a muzyka jest tylko przygrywk¹. Nie wspomnê ju¿ o tym, ¿e utwór ten jest znany... i wykorzystany.
Film?... Âśredni, najbardziej nie podobaÂło mi siĂŞ Âże kamera jest bardzo blisko pojazdu i montaÂż... zwyczajnie ssie 6/10
Mewka napisał/a:
Stunty niezÂłe, widaĂŚ przewagĂŞ Gryzonia, ale szkoda, Âże nie gracie fair
e?
e/ (no co ja mam z tym "e" ...) fakt, 1 stunt byÂł robiony dawno temu, mianowicie mĂłj p2b w LV, Hot uparÂł siĂŞ Âżebym go daÂł bo jest "fajny" :O Gratuluje spostrzegawoÂści Mewa :E
Ostatnio zmieniony przez Gryzlek 2008-06-03, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum