Punkty: 1340
Wys³any: 2008-06-21, 15:43 Natural power
Witam. Siedz±c bezczynnie przed komputerem i patrz±c siê bezsensownie w monitor, wpad³em na ambitny pomys³. Co by siê sta³o, gdybym zorganizowa³ jaki¶ collab? POmys³ dobry, jednak niezbyt oryginalny. Dlatego po wielu... sekundach namys³u pomy¶la³em: Niech to bêdzie collab rowerowy! Czyli MTB i BMX.
Ile stuntów mo¿na wys³aæ ?
5 Je¶li dasz wiêcej i bêd± dobre to wezmiemy wiêcej
Co powinno znajdowaæ siê w FOLDERZE ze stuntami ?
Wiek: 37 Do³±czy³: 6545 dni temu Posty: 383 Sk±d: Warszawa
Punkty: 651
Wys³any: 2008-06-21, 15:58
Lojalnie uprzedzam, wszelkie wypowiedzi maj±ce na celu wzbudzanie zamêtu, niepotrzebnych dyskusji bêd± karane natychmiastowym ostrze¿eniem, lub banem [wszelkie wymówki pokroju "nie zauwa¿y³em, nie przeczyta³em" wytycznych wi±¿± siê z jednoznacznym opuszczeniem PKS], wiêc radzê powstrzymywaæ siê od krytyki i czcze gadaniny.
Udzia³ w projekcie zg³aszamy przez PW, dyskutujemy tylko i wy³±cznie w kwestiach zwi±zanych z g³ówn± tematyk±.
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Wiek: 39 Do³±czy³: 6675 dni temu Posty: 665 Sk±d: Bartoszyce
Punkty: 511
Wys³any: 2008-06-21, 16:46
Mam takie pytanie, móg³bym zmontowaæ ten film? Proszê o to, bo chcia³bym i to bardzo zmontowaæ ten o to film. Zawsze chcia³em zmonciæ jaki¶ collab.
Zg³aszam siê na editora , co prawda jeszcze nie montowa³em collabu wiêkszego,ale to zapowiada siê jako nie a¿ taki wielki projekt wiêc chcia³bym zadebiutowaæ monta¿em i pokazac wkoñcu co umiem ; ).
Deadline trochê wymagaj±cy jednak postaram siê co¶ dostuntowaæ. Bo MTB to idealne narzêdzie do wszelkich kombinacje (a to jest to co Skamer lubi najbardziej).
Co do monta¿ysty tego filmu to mo¿ê byæ problem bo z moich tajnych ¿róde³ wynika, ¿e wielu znanych nam dobrych monta¿ystów w tym czasie ma ju¿ zajêcie.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 32 Do³±czy³: 6908 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2008-06-21, 17:32
Je¶li znajdziecie jakiego¶ dobrego monta¿ystê to wchodze w to, ale je¶li ten film ma montowaæ Macc lub Dash to nie ma szans. Bez obrazy, ale ja lubie w filmach dobry monta¿, a Wy tego nie zapewniacie...
Zaraz fala noobk'ów zobaczy, ¿e s³awy (Skamer, FD) siê pozapisywa³y i bêdziemy mieli prawie community video...
Ostatnio zmieniony przez Dogger 2008-06-21, 18:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2008-06-21, 18:16
Umiecie czytaæ ? Ostatnie ostrze¿enie, je¿eli pojawi siê nastêpny delikwent z pro¶b± o do³±czenie do projektu to wstawiê ka¿demu, którego posty zawieraj± pro¶bê, po ostrze¿eniu.
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Wys³any: 2008-06-21, 18:31
Dogger napisa³/a:
Ale jest to forum równie¿ dla ludzi którzy chc± wyraziæ swoj± opiniê, a Ty im wyra¼nie w tym przeszkadzasz...
Przeczytaj zalecenie [nie zabroni³em dyskusji odno¶nie kwestii zwi±zanych z g³ównym nurtem], kilka razy, nastêpnie wypowiadaj siê na temat mojego moderowania, czy zwyczajów tego forum. PW u³atwia wszystko, poniewa¿ autor dostaje dok³adn± listê kandydatów [jest informowany przez silnik forum, wiêc nie pominie ¿adnego z kandydatów, oraz nie bêdzie traci³ czas na lekturê ka¿dego posta, wypowiedzi], na forum panuje porz±dek i inni mog± spokojnie dyskutowaæ na tematy zwi±zane z filmem, monta¿em itp.
FD napisa³/a:
Bez obrazy ale ja mam w dupie monta¿, dodaj mnie :!:
Jozio napisa³/a:
Dodaj mnie ;D, monta¿ te¿ by sie fajny przyda³ ale wchodze . Zreszta monta¿ nie jest wa¿ny wa¿ne s± stunty ;] Add Mee !!!
Poka¿ mi wyra¿anie opinii i dyskusjê w wypowiedziach pokroju "Dodaj mnie", "monta¿ mam w dupie" itp. ?
Punkty: 1370
Wys³any: 2008-06-21, 18:40
Czy móg³bym siê zapisaæ do filmu, jako edytor?
W zasadzie kto to ustala, DarkWolf czy Raziel a mo¿e wspólnie?
Mam na oku jeden zespó³, mo¿e z jego repertuaru co¶ u¿yjê.
Punkty: 1370
Wys³any: 2008-06-21, 19:56
Jozio, ¿e mój monta¿ w Car solo (nie collabie) Ci siê nie podoba³, nie znaczy, ¿e by³ s³aby...
Jedno "ale". Nie powiedzia³em, ¿e robiê do tego filmu jakie¶ stunty, tylko edycja wchodzi w grê, a widzê w pierwszym po¶cie, ¿e to ja edytujê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum