Wiek: 34 Do³±czy³: 6654 dni temu Posty: 470 Sk±d: Ostro³êka
Punkty: 460
Wys³any: 2008-07-12, 21:24 Server
Tak, tak wiem ta sprawa by³a poruszana ju¿ wielo krotnie. Ja napiszê kolejny raz. KS maj± swój server, lecz tam no nie k³óæmy siê mam adma i wiem gra no multum n00bów. Gesiora serv czasem stoi. Jeste¶cie jednym z najbardziej znanych crewów w Polsce i niemacie nawet servera w SAMP, bo on VCMP nawet nie wspomnê.
Apelujê o zrobienie servera z has³em, jak kiedy¶. Has³o niech bêdzie umieszczone tu na forum. Przynajmniej na te wakacje. Bo wiadomo rok szkolny, mniej osób bêdzie gra³o. Ale niech bêdzie tak jak kiedy¶, znajomi, stunt i sami wiecie. Ostatnio ze Skamerem tê sprawê poruszyli¶my. Otó¿ wbi³ na server KSu i chcia³ zobacZYæ po rocznej przerwie jak to jest na tym SAMP. No niestety zawiód³ siê, bo by³o tam mnóstwo n00bów i tyle. A server PKSu wygl±da³ tak, ¿e by³o na nim max 10 osób i siê wspólnie stuntowa³o.
Mo¿e G7 by postawi³ na sta³e ten serv na wakacje przynajmniej.
Apelujê o tak± sprawê. Mo¿e ni¿ej niech wypowie siê kilka osób. Skoro wiêszko¶æ bêdzie na NIE to trudno siê mówi.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2008-07-12, 22:05
Jestem za! Ten pomys³ jest ¶wietny! Sam czêsto mam ochotê pograæ na serwie g7, poniewa¿ tylko tam nie mam lagów. Pamiêtam tamte czasy. Mo¿na nawet przy tym wznowiæ Team Speak!
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Jestem ZA!(choæ samp mi nie dzia³a) my¶lê ,¿e to dobry pomys³ lubiê sobie pograæ z kim¶ ''normalnym'' ale na serwerze KS to siê nie zdarza je¿eli G7 móg³by tylko ten serwr mieæ 24/7 by³o by fajne z has³em :637:
Wiek: 33 Do³±czy³: 6907 dni temu Posty: 349 Sk±d: Sosnowiec
Punkty: 1102
Wys³any: 2008-07-12, 23:03
Heh, z tego co pamiêtam, to gêsior mi mówi³, ¿e jak dokoñczy prace nad gamemode PKS, to spróbuje postawiæ 24/7. Pogadajcie z nim. :P
Aha, no i jestem na tak. ;]
Wiek: 37 Do³±czy³: 6545 dni temu Posty: 383 Sk±d: Warszawa
Punkty: 651
Wys³any: 2008-07-12, 23:41
Graæ raczej nie bêdê, ale jestem na tak, w koñcu PKS to pewnego rodzaju ma³e spo³eczeñstwo, wiêc by³by to ¶wietny sposób na integracjê u¿ytkowników. Tylko czy Gesior nadal chce ?
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Wiek: 33 Do³±czy³: 6732 dni temu Posty: 564 Sk±d: Wa³brzych
Punkty: 13387
Wys³any: 2008-07-13, 00:47
boli mnie noga, a tak poza tym to ja jestem za tak, jednak nie wiem z czego utrzymasz ten serwer bo tak jak rolek mówi... nie s±dzê ¿e zdo³asz w pe³ni utrzymaæ to forum (domena .net chyba ju¿ zniknê³a) a co dopiero serwer 24/7
Wiek: 33 Do³±czy³: 6907 dni temu Posty: 349 Sk±d: Sosnowiec
Punkty: 1102
Wys³any: 2008-07-13, 01:48
Ja raczej odpadam - net 512, wiêc server móg³by utrzymaæ tylko 10 osób, czy jako¶ tak. Mo¿e spróbujcie na pipni.cz ? Raczet chyba umie siê dam obs³ugiwaæ, to mo¿e postawi server. :p
Ja raczej odpadam - net 512, wiêc server móg³by utrzymaæ tylko 10 osób, czy jako¶ tak. Mo¿e spróbujcie na pipni.cz ? Raczet chyba umie siê dam obs³ugiwaæ, to mo¿e postawi server. :p
Na pipni bêdzie lagowa³o i serwer bêdzie czêsto pada³, wiêc to nie ma sensu. Proponuje zrobiæ jakie¶ og³oszenie o bux.to czy co¶ i w ten sposób bêdzie mo¿na postawiæ sta³y serw :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum