Lista zaktualizowana widac ¿e du¿o osób siê zg³asza wiêc 22 lipca o godz 10 rano zamykam liste zapisów chyba ¿e bêdzie to jakis TD albo ktoœ inny a co do monta¿u mam propozycje... ja zrobie intro a ca³¹ reszte wspania³y R*
Temu.... ? dokoĂącz bĂŞdziesz siĂŞ wymÂądrzaÂł to ciĂŞ wypisze bo nie potrzebujemy ludzi ktĂłrzy jak wydzie film to powiedzÂą Âże im siĂŞ nie podoba bo Âźle ujĂŞliÂśmy jego stunt albo cos innego
patrz , a kto to mĂłwi, osoba ktĂłra zna siĂŞ na wszystkim najlepiej i jest pro mega mastah stunter ! ZapomniaÂłem , siĂŞ ukÂłoniĂŚ i poprosiĂŚ o zezwolenie o napisanie jakiegoÂś posta .
Cytat:
bo nie potrzebujemy ludzi ktĂłrzy jak wydzie film to powiedzÂą Âże im siĂŞ nie podoba bo Âźle ujĂŞliÂśmy jego stunt albo cos innego
Twoich historii Âżyciowych sÂłuchaĂŚ nie chcĂŞ.
Punkty: 7309
Wysłany: 2008-07-23, 14:16
Dash napisał/a:
Add me .
DziĂŞki Ci BoÂże Âże Raziel pomoÂże temu .... ; ) w organizacji , bo inaczej by nie wypaÂł wyszedÂł.
Wszystko siê zdarzyÌ mo¿e. jeœli projekt nie wypali, w co szczerze w¹tpiê, bêdzie to b³¹d ogó³u. Jednak oczywiœcie postaram siê wszystkim pomóc w rodzaju stuntów, w monta¿u i tego typu sprawach.
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Punkty: 4510
Wysłany: 2008-07-23, 15:30
Criben, jak chcesz, mia³em pomys³ na intro, ale skoro chcesz zrobiÌ to ok. Ale rozdzielczoœÌ chyba musia³byœ mieÌ tak¹ sam¹ jak projekt, wiêc na gg mogê j¹ podaÌ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum