Plan nagrania takiego czegoœ powsta³ kiedy Anoobis poprosi³ mnie ¿ebym nagra³ jego farming, a ¿e mia³em frapsa w³¹czonego to nagra³em jeszcze kilka klipów ;] .
Wiek: 33 Dołączył: 6865 dni temu Posty: 339 Skąd: www.wroclaw.pl
Punkty: 26725
Wysłany: 2008-08-07, 22:14
MogÂłeÂś pokazaĂŚ do koĂąca tÂą scenkĂŞ z helim
OprĂłcz tego, Âże poÂłowa filmu to stunt A noob oi, muzyka nie pasuje (tylko sÂłowa pasujÂą do tego typu vida ) i nie pokazaÂłeÂś kto wygraÂł Monster Madnessss ( oczywiÂście ja wygraÂłem : ) to jest cool ^^
Wysłany: 2008-08-08, 12:17
... Dash ... Wszyscy mi kradnÂą moje pozycje do Derby?! Jeszcze je uÂżywajÂą w swych filmach?! OskarÂżam CiĂŞ, o zÂłamanie moich Praw Autorskich! :568:
... Dash ... Wszyscy mi kradnÂą moje pozycje do Derby?! Jeszcze je uÂżywajÂą w swych filmach?! OskarÂżam CiĂŞ, o zÂłamanie moich Praw Autorskich! :568:
:lol: wiesz co mĂłwisz ? Nie wymyÂśliÂłeÂś tego pierwszy wiĂŞc siĂŞ zamknij :roll:
Filmu nie ocenie, farming fajny ale tylko 1 a potem jakieÂś gĂłwienko.
To jest fun vid , a co do twoich propozycji DeadMan to nie nagrywaÂłem wszystkiego, tylko urywki jak mi siĂŞ chciaÂło . Edit jest dla zabawy i muzyki nie dobieraÂłem Âżeby pasowaÂła.
Nie rozumiecie przesÂłania filmu ,a oceniacie ? ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum