Wiek: 32 Do³±czy³: 6594 dni temu Posty: 104 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 6029
Wys³any: 2008-08-11, 08:12
DS napisa³/a:
Widzê, ¿e Pawlo zrobi³ siê tu przewodnikiem w tej sprawie
Powód: ? Nie chcê ¿eby PKS tak szybko umar³ i aby powsta³ ten jeden jedyny stunterski serwer bez cziterów i mam nadziejê ¿e uda mi siê to zrealizowaæ ! Cu
Po betatestach ja i G7 odnale¼li¶my 2 b³êdy w gamemode z czego oba s± naprawione P4wloo ju¿ op³aci³ server, wiêc wkrótce G7 wgra to na oficjalny server PKS i bêdzie mo¿na cieszyæ siê gr±
P.S. Nic nie wiem o b³êdach odnalezionych przez innych, ale chyba takowych nie by³o.
Narazie jeszcze trwaj± beta testy, gdy¿ G7 chce jeszcze dodaæ parê rzeczy do gamemode, miêdzy innymi menu do zmienia warunków atmosferycznych dla Staffu servera Gamemode bêdzie zakoñczony gdy po v4.4 nie zobaczymy literki "b" :
Do³±czy³: 7022 dni temu Posty: 380 Sk±d: Nowy S±cz
Punkty: 440
Wys³any: 2008-08-17, 16:23
A wiec mam ma³y problem z serwerem a mianowicie gra mi crash-uje kiedy zbli¿am siê do Skate Parku a mianowicie do mapy któr± stworzy³ i doda³ FD(ta zaczynaj±ca siê od domu CJ)je¶li by³a by jaka¶ mo¿liwo¶æ naprawienia to by³bym bardzo wdziêczny
Wiek: 31 Do³±czy³: 6930 dni temu Posty: 520 Sk±d: Vice City
Punkty: 10260
Wys³any: 2008-08-17, 16:31
S±dzê, ¿e GM przekroczy³ ilo¶c obiektów. A na serio to napeawde wkurzaj±ce, ze na ca³ej mapie s± drogi itp itd. Czasem latam sobie hydra a tu ZONK. Wpad³em w jakis skatepark czy drogê.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6594 dni temu Posty: 104 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 6029
Wys³any: 2008-08-17, 17:23
Cytat:
S±dzê, ¿e GM przekroczy³ ilo¶c obiektów. A na serio to napeawde wkurzaj±ce, ze na ca³ej mapie s± drogi itp itd. Czasem latam sobie hydra a tu ZONK. Wpad³em w jakis skatepark czy drogê.
Czyli radziu zadowolony nie bêdzie ;P
------
Nied³ugo wp³yn± pieni±dze na nastêpny miesi±c ode mnie wiêc serwer narazie macie ju¿ przez nieca³e 2 miechy zapewnione u mnie na t± chwilê,a pó¼niej wp³aca³ bêdê dalej.
Je¿eli kto¶ chce aby serwer utrzyma³ siê jeszcze d³u¿ej mo¿e równie¿ wspomagaæ serwer wp³atami.
15z³ miesi±c za co przewidziany bêdzie admin.See ya
Wiek: 32 Do³±czy³: 7020 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2008-08-17, 17:28
Nyqu¶, stunt parki w Gamemode G7 mo¿na baardzo ³atwo wczytywaæ / usuwaæ... wystarczy /map unload [nazwa]. Tylko ¿e musisz zawo³aæ jakiego¶ admina na server, np G7. Pawloo, G7 mówi, ¿e da³by mi lvl admina, ale muszê dostaæ pozwolenie od ciebie, wyra¿asz zgodê ?
Master, niektórych kraszuje, niektórych nie ;( Spróbujê to naprawiæ za tydzieñ gdy¿ jestem aktualnie u babci i tu nie mam ¿±dnych map ani mo¿liwo¶ci na poprawienie. A skoro mi siê nudzi to zrobiê opis servera
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2008-08-17, 17:49
Co do crashowania, to taka jedna uwaga z mojej strony: Czy kto¶ ma równie¿ problem z wej¶ciem na serwa po /regme ? ¯eby wej¶æ na serwer muszê przej¶æ kilka(na¶cie) b³êdów gry :/.
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 31 Do³±czy³: 6930 dni temu Posty: 520 Sk±d: Vice City
Punkty: 10260
Wys³any: 2008-08-17, 18:09
To nie jest raczej wina jego kompa. My¶le, ¿e jest co¶ nie tak po prostu z t± komend±. Je¶li ju¿ jeste¶my przy temacie wychwalania modu to po prostu ¶wietny jest skrypt je¶li zniszczy Ci siê auto to zrespawnuje siê tam gdzie siê zniszczy³o wraz z Tob±. Jedynym minusem jest to, ze czasem podczas przelotu hydr± mo¿esz uderzyc w most i auto zrespawnuje siê w wodzie :<
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum