Filmik montowalem ...hoho... czasu i bylby przpeikny gdyby nie [cenzura]** WMM2
ktory pokazal ladnie na podgladzie a jak zapisalem to juz sie nie do konca zgrywalo z muza :/
Stunty ... mysle ze sa to moje najlepsze stunty jakie kiedykolwiek wykonalem
Wiek: 37 Dołączył: 7325 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2006-05-16, 21:30
Film byÂł berdzo dobry i warto byÂło go pobraĂŚ mimo kiepskich transferĂłw.
Tricki by³y wyœmienite , a najlepsze jest to, ¿e policja nie jest gorsza i te¿ robi tricki radiowozami. Nawet ciê¿kie wozy nadaj¹ siê w GTA3 do robienia dobrych tricków, super . Ta "trzecia czêœÌ" pod koniec by³a fajntm dodatkiem do szybkiego filmu pe³nego akcji. Jednak nie wszystkie tricki by³y pokazane w ca³oœci. Du¿o tricków zaczyna³o siê ju¿ w trakcie i nie by³y pokazane od pocz¹tku. Ja zawsze uwa¿a³em ¿e tricki powinny byÌ pokazane w ca³oœci, o ile jest taka mo¿liwoœÌ.
Nadal montujesz stuntfilmy Windows Mowie Makerem 2? UwaÂżaÂłem, Âże ten program siĂŞ caÂłkowicie nie nadaje do krĂŞcenia stuntfilmĂłw. Ty jednak zmontowaÂłeÂś film Âświetnie, jak na maÂłe moÂżliwoÂści tego programu ;D .
ocena: 9/10
gratulacje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum