Trzeci sezon najochydniejszego serialu na scenie gta rozpoczĂŞty ! Zmieniony od podszewki sprawia Âże wartoÂści "tragedia" i "mniej niÂż zero" nabierajÂą zypeÂłnie innego znaczenia, a my moÂżemy ÂłykaĂŚ wiedzĂŞ klikajÂąc odnoÂśniki w wikipedii. Poprostu zapraszamy do oglÂądania gdyÂż od tego odcinka zaleÂży czy nastĂŞpne wyjdÂą.
Ten film jest trochĂŞ dziwny bo nie ma konkretnego celu w filmie ;] I wszystko siĂŞ w nim znajduje i jest film za dÂługi i montonny. UmiejĂŞtnoÂści co do robiienia takich vidow masz tylko pomysÂłu chyba brak ;>
Ale brawo .
I tak o to tym odcinkiem postaram siĂŞ zerwaĂŚ z just jizowatoÂściÂą pozostawiajÂąc nutkĂŞ komedii sensacyjnej. Bo od poczÂątku wzorowaÂłem siĂŞ na serialu PEDS dostepnym na youtube lub pod adresem www.pawfectfilms.com . Serial 15 minutowy ze schludnym montaÂżem powinien umiliĂŚ wam nie jedno nudne popodÂłudnie. Nie lubiĂŞ wychwalaĂŚ ani wazelinowaĂŚ wiĂŞc tyle tytuÂłem wstĂŞpu. Zapraszam do obejrzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum