Wiek: 32 Do³±czy³: 6594 dni temu Posty: 104 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 6029
Wys³any: 2008-11-04, 16:14 Problem...
Witajcie.... chodzi tu o nasz serwer PKS'u otó¿ sam nie mam teraz pieniêdzy ostatnie wyprosil³em ju¿ od rodziców które by³y mi potrzebne na co¶ innego wiêc czy móg³ by kto¶ op³aciæ serwer za ten miesi±c ? To 15z³ którego ja ju¿ zapewne nie dostane poniewa¿ mam d³ugi u rodziców a pozatym strasznie s³abe wyniki w nauce dlatego chcia³bym aby kto¶ zap³aci³ za ten zaleg³y nieca³y miesi±c nie wiem dok³adnie ile tego by³o. Je¶li nikt nie zap³aci to nie weim co dalej ale ja nie mam niestety pieniêdzy.
Je¶li kto¶ siê na to zdecyduje zaco bêdê mu strasznie wdziêczyny niech napisze po nr. konta i inne dane na GG.
hmmm. chêtnie bym wp³aci³... ale nie moge przelaæ na konto... bo w moim mie¶cie banki s± tylko dla osób od 15 lat ¿ycia. tzn te ró¿ne przesy³anie itp.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum