No witam :PP
Chce zrobiĂŚ se stunt packerem oddalam siĂŞ i packer jest zupeÂłnie gdzie indziej (nie tam gdzie ostatnio zostawiÂłem tylko gdzie indziej)
Punkty: 4510
Wysłany: 2008-11-07, 18:09
Mo¿e powiesz jakiego "stuffu" u¿ywasz? Czy to Dannye, czy coœ inne? Wiêcej szczegó³ów. Czasami jest tak, ¿e jak jest siê w znacznej odleg³oœci od wczytanego, dajmy na to czo³gu, i nie uda nam siê bump po czym natychmiastowo wczytamy pozycje, czo³g pojawia siê póŸniej w innym miejscu. Jeœli uderzasz niefortunnie w packera i on siê "odsun¹³" to go popraw, lub poczekaj a¿ siê przestanie "ruszaÌ" (zwa³ jak zwa³) i dopiero wczytaj pozycjê. To wiem akurat z w³asnego doœwiadczenia, choÌ stunter ze mnie marny.
Wiek: 33 Dołączył: 6829 dni temu Posty: 564 Skąd: WaÂłbrzych
Punkty: 13387
Wysłany: 2008-11-07, 20:19
zapewne jest to danny czy jak on tam ma, dajesz remember car i jest gdzie indziej, mam to samo i jedyne co nie znika ich to jak sobie zapamietasz, wczytasz pozycje packera i nie przemieszczaĂŚ go (np. gdy go walniesz podczas najazdu) a jak sie tak stanie to wysiadasz, Âładujesz sie do packera i wczytujesz pozycje itd
Wiek: 32 Dołączył: 7121 dni temu Posty: 236 Skąd: Mielec/Nerja
Punkty: 9360
Wysłany: 2008-11-08, 12:44
Ja uzywam dannye i mam czasami to samo, podejrzewam ze to dlatego ze stawiasz go na np.lampie(w miejscu lampy), wiec jak ona sie potem respawnuje znowu to wywala ci packera gdzies indziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum