Wiek: 37 Do³±czy³: 6545 dni temu Posty: 383 Sk±d: Warszawa
Punkty: 651
Wys³any: 2008-12-06, 20:02 [SA] Track 0.1
Projekt jest organizowany w Grand Theft Auto: San Andreas. Jest to wewnêtrzny projekt. Zasady standardowe. Termin nie jest ustalony, oczywi¶cie wola³bym wykonaæ go w najbli¿szych dwóch miesi±cach, zaznaczam, ¿e wszystko zale¿y od liczby zg³oszonych osób, ilo¶ci materia³ów i moich studiów. Uczestniczyæ mo¿e ka¿dy. Szczególnie liczê na cz³onków PKS [szczególnie na Gesiora, Skama, radzia, Doggera, Mariusza*, Mewkê i ca³± resztê], by³ych, aktualnych, ale przyjmê ka¿dy materia³, który bêdzie w miarê kreatywny, interesuj±cy. Monta¿em i stron± techniczn± zajmê siê osobi¶cie, rozumiem, i¿ w tej materii mog± istnieæ pewne w±tpliwo¶ci, ale, w³a¶ciwie s³owa niczego nie zmieni±, wiêc mo¿ecie mi zaufaæ i wys³aæ materia³, lub nie wysy³aæ niczego. Dodam, i¿ w przypadku wyboru drugiej opcji tracicie dobr± zabawê.
Termin 10 stycznia, ale je¿eli dostanê materia³ wcze¶niej, to data mo¿e siê zmieniæ
Wys³any: 2008-12-06, 22:59
Mewka napisa³/a:
Czy ja dobrze zrozumia³em, czy jestem w PKS wg. Ciebie? Co do uczestnictwa, to siê zastanowiê
Chodzi³o mi o starych wyjadaczy, nie koniecznie bêd±cych w PKS. Uczestnictwo jest dobrowolne, a to jest jedynie lu¼na propozycja, wiêc zrobisz jak zechcesz ;]
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Wys³any: 2008-12-07, 00:22
KOZA napisa³/a:
Rolek ustal moze deadline i replay checkera??(Bo to jest najwa¿niejsze)
Termin jest podany, nie ustalê jednoznacznego, ale materia³y wysy³ajcie najszybciej jak siê da.
KOZA napisa³/a:
I zastanawialbym sie co do Twojego montazu ...nikt nie wie jak edytyjesz ...wiec mamy CI tak poprostu zaufac ?
Dam sobie spokojnie radê. Nie jest to mój pierwszy filmik, wiêc pojêcie mam. radzio i ktokolwiek, kto pamiêta czasy _F powinien kojarzyæ. Jak ju¿ napisa³em, nie bêdê nikogo przekonywa³, wysy³asz lub nie, wszystko zale¿y od Ciebie. My¶lê, ¿e te dwa, trzy stunty to ¿adne ryzyko.
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum