Rolek jeÂśli nie podasz dokÂładnego dealine, to mogĂŞ sie zaloÂżyĂŚ Âże poÂłowa stunterĂłw oleje ten projekt, bo bĂŞdzie wolaÂła oddaĂŚ stunty do innych collabĂłw niÂż czekaĂŚ aÂż wszyscy powysyÂłajÂą Ci replay'e. PrzecieÂż chyba nikt nie bĂŞdzie robiÂł przez 2 miesiÂące jedynie stuntĂłw do tego collabu? To jest oczywiÂście tylko moje zdanie, zrobisz jak uwaÂżasz. I na replay checkera proponuje Ewke(Mewke), Koze lub Raziela. Pozdrawiam
Wiek: 32 Dołączył: 6908 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2008-12-07, 12:41
PierdzieliĂŚ zasady... Skoro Rolek organizuje film to znaczy, Âże coÂś siĂŞ dzieje niekoniecznie normalnie
Dopisze mnie i moÂżesz liczyĂŚ na mojÂą pomoc przy montaÂżu...
Punkty: 651
Wysłany: 2008-12-07, 12:49
Tedik0 napisał/a:
CiekawoœÌ mnie z¿era jak to wyjdzie, lista dobrych stunterów ci¹gle roœnie, miejmy nadzieje ¿e rolek podejdzie do tego powa¿nie ;D A trzeba save'y wysy³aÌ?
WysyÂłajcie standardowÂą paczkĂŞ, lepiej mieĂŚ, niÂż nie mieĂŚ ;]
_________________ SÂłabi i nieudani niech sczeznÂą; pierwsza zasada naszej miÂłoÂści dla ludzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum