Wiek: 32 Dołączył: 7119 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2008-12-26, 20:08
Mam tyle samo FPS co Ty, ale na laptopie u siostry. Niestety, gdy ja stuntuje, nie mogĂŞ zapisaĂŚ gry (jedna z kilku wad Social clubu i Win Live - bez dostĂŞpu do internetu granie siĂŞ nie opÂłaca). Jednak, co dziwne, w GTA IV stuntuje mi siĂŞ o wiele lepiej niÂż w GTA SA. Gdyby nie fakt, iÂż nie mogĂŞ zapisaĂŚ powtĂłrek (nastĂŞpna wada Social clubu) nakrĂŞciÂłbym jakiÂś film
co siĂŞ tyczy stuntĂłw, spodziewaÂłem siĂŞ czegoÂś wiĂŞcej, ale trudno wymagaĂŚ, to dopiero poczÂątki tego wszystkiego Jednak mogÂłeÂś poszukaĂŚ trochĂŞ wiĂŞcej spotĂłw niÂż robiĂŚ salta itp. jednak jakoÂś to przetrwamy
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 32 Dołączył: 6472 dni temu Posty: 335 Skąd: ÂŚwidnica
Punkty: 11049
Wysłany: 2008-12-27, 10:00
jak bym miaÂł GTA 4 to tez zapewne bym tak zaczynaÂł ... tak samo jak byÂło pierwszy raz ze stuntowaniem w gta sa zaczynaÂło sie od nuberskich stuntach ... to tak samo w gta 4
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum