Punkty: 1370
Wysłany: 2009-01-07, 20:35 [SS]Improvisation
Improvisation
Przedstawiam wam kolejny film z od skrzydeÂł SSu. Wszystkie stunty zostaÂły wykonane w 24h, bez modĂłw wspomagajÂących robienie trickĂłw. MontowaÂłem ja i mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże to film, na ktĂłry poÂświĂŞciÂłem najwiĂŞcej czasu. Sami oceĂącie jak mi to wyszÂło, oraz pracĂŞ ludzi z team'u ^^ .
Wiek: 35 Dołączył: 6901 dni temu Posty: 153 Skąd: KrakĂłw
Punkty: 40
Wysłany: 2009-01-07, 20:36
[SS]Improvisation, naprawdĂŞ mnie zaskoczyÂł ten film myÂślaÂłem Âże bĂŞdzie trochĂŞ sÂłaby ale jednak siĂŞ myliÂłem " jak zawsze ", przepiĂŞkne stunty , montaÂż bardzo dobry, muzyka dobrana akurat do tego movie! 8+/10!
Ostatnio zmieniony przez Kari 2009-01-07, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 33 Dołączył: 6894 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2009-01-07, 21:05
Edit 8/10
Stunty 9+/10
Muzyka 9/10
Dla mnie bomba!, ten film pod wzglĂŞdem stuntĂłw po prostu WYMIATAÂŁ, niektĂłre stunty byÂły tak Âświetne Âże to normalnie masakra . PodobaÂł mi siĂŞ bardzo drop bump DM, Kozy palm land w LV, D_N_B Double bump, Ptrv grind mtb... :P, nie byÂło takiego stunta ktĂłry by mi siĂŞ przynajmniej nie PODOBAÂŁ, duÂżo byÂło Âświetnych oraz b. dobrych... ;]
Muzyka Âżywa i pasujÂąca..
Mewka zaszalaÂł editem i byÂł i jedynie co mi siĂŞ nie podobaÂło to to, Âże nicki byÂło sÂłabo widaĂŚ (a na pewno mĂłj :P)
DS - moÂżliwe Âże to wina LQ
Ostatnio zmieniony przez Michu 2009-01-07, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 34 Dołączył: 6655 dni temu Posty: 470 Skąd: Ostro³êka
Punkty: 460
Wysłany: 2009-01-07, 21:13
Film bardzo fajny, bardzo dobrzĂŞ wykonane tricki jak i montaÂż i tak dalej, kaÂżdy wie o co chodzi. Stunty w wiĂŞkszoÂści nowe (dla mnie) i wyglÂądajÂą na bardzo trudne do wykonania, a to przecieÂż Limit Collab.
Nie wiem co ty chcesz Michu od tych napisĂłw, dla mnie sÂą one jak najbardziej w porzÂądku. Jedynie trochĂŞ ubogo zrobione, auto mĂłgÂł siĂŞ bardziej przyÂłoÂżyĂŚ, no ale niech juÂż tak zostanie jak jest. Film szczerze mi siĂŞ podobaÂł pod niemal kaÂżdym wzglĂŞdem i dam za niego szczerÂą ocenkĂŞ 9/10
MuszĂŞ przyznaĂŚ Âże film byÂł po prostu [cenzura]
Wszyscy œwietnie siê spisali, ka¿dy da³ super stunty, szczególnie podoba³ mi siê double bump DNB (omg!) , precisiony Ktulu i ofc tank bump Micha . Ogó³em jak na 24h cool wam to wysz³o
Wiek: 33 Dołączył: 6733 dni temu Posty: 564 Skąd: WaÂłbrzych
Punkty: 13387
Wysłany: 2009-01-07, 23:06
[cenzura] filmik:)
wydaje mi sie ze koza cos z grawa zmienil na tym stuncie przez most na przedmiesciach sf, ale tez palmland kozy rzadzi... stunt filmu
8/10
szkoda ze znow nie bylo czasu zeby odwalic czegos fajnego, w kazdym razie dostalem kompa o 11 am rano w wigilie a o 12 zbijalem pomagac babci do wieczora
anyway good job guys ;d keep this coming ^^
Myœlê, ¿e double bump Dust N Bonea jest modowany... Kilka stuntów œwietnych! Podoba³ mi siê w kilku miejscach monta¿. Muzyka niczym sobie, nie najgorsza, mila dla ucha. Ogó³em jak na SS to œrednio... Myœla³em, ¿e zab³yœniecie tym filmem, ale tak siê nie sta³o.
No to jedziemy. Intro fajne, przejÂścia idealne do rytmu.
1.Crack - dosyĂŚ fajne, ale myÂślaÂłem Âże na openera dacie coÂś lepszego ;p 6/10
2. MKEwka - rhino bump 2 prec, podobaÂło mi siĂŞ 7/10
3. Ktulu - Âświetny palma land ! 8/10
4. Koza - nie przepadam za takimi stuntami, 5/10
5. PrzemOO - bump 2 grind mtb, dobre, fajny spot 7/10
6. DM - wydaje mi siĂŞ Âże stare, ale trzyma poziom 6/10
7. DnB - brak s³ów - owned 10/10
8.Crack - fajny rhino bump 7/10
9. Mkewka - kolejny bardzo dobry rhibo bump 7/10
10. Koza - fajne, ale po tym odbiciu od ziemi strasznie powoli spadasz, ale moÂże to wina nagrania 7/10
11. Ktulu - na trudne to to nie wyglÂąda ;p 6/10
12. PtRvY - czy mi siĂŞ wydaje czy ten stunt byÂł juÂż w jakimÂś filmie? ale fajna kombinacja 7/10
13.DnB - fajny p2b 7/10
14. Avi - ramp2palma land - bardzo fajny stunt 8/10
15. Koza - [cenzura] z tym ze stary stunt, ale owni ;o 10/10
16. Mkewka - nie znam siĂŞ na stuntach mtb, ale fajnie wyglÂąda 7/10
17. PrzemOO - bump2grind - dobre 7/10
18. ViRuS - super boost, bardzo fajny spot 9/10
19. Mewka - Kolejny dobry boost ale virusa lepszy ;p 8/10
20. PtRvY- fajny grind 7/10
21. Crack - ramp2bb, kreatywne i napewno czasochÂłonne, bo na bb Âłatwo siĂŞ nie londuje 8/10
22. Ktulu - Âświetny palma land, ten stunt chyba mi siĂŞ najbardziej podobaÂł 10/10
23. Michu - spot tyle razy uÂżywany, ale ty znalazÂłeÂś jeszcze 1 wykonanie, i to bardzo dobre 8/10
Film jak na 24h to po prostu wielki own. Te palmalandy kozy i ktula Âświetne. MontaÂż bardzo dobry, te przejÂścia, Âświetne zgranie z muzykÂą, mewka Âświetna robora outro fajne, ale dÂługie ;p Ten ostatni stunt z outro to czyj? bardzo fajny ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum