Wiek: 33 Dołączył: 6376 dni temu Posty: 86 Skąd: SzydÂłowiec
Punkty: 1329
Wysłany: 2009-03-08, 10:40 Overlay
Cytat:
Witam! SiedzÂąc bezmyÂślnie przed komputerem pomyÂślaÂłem, Âżeby zrobiĂŚ collab z samych starych stuntĂłw, ale za to trudnych, nie coÂś typu most tylko hard |<
Deadline : 31 Marzec
Editor
downight
Replay checker :
RivenoL, replaye prosze wysyÂłaĂŚ na numer gg : 846815 lub na msn : rivenol@hotmail.com W paczce z replayami powinno sie znajdowaĂŚ :
replay.rep
czcionka
vinyl
save
Stunters:
RivenoL
Kiper
Flow
RachX
ChaoS
SouL
Tracker
FlatHead
Streem
Gryzlek
Angel
Kafel
Heros
Ostatnio zmieniony przez downajt 2009-03-08, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 33 Dołączył: 6633 dni temu Posty: 182 Skąd: przylecÂą kosmici?
Punkty: 441
Wysłany: 2009-03-08, 12:06
Proszê organizatora projektu Overlay o wpisanie mnie na listê uczestników, mimo i¿ wiem, ¿e downight bedzie to montowal 3 miechy :P Stunty bêd¹, ale teraz pytanie czy RivenoL jest odpowiedni¹ osob¹ do zbierania stuntów? Uwa¿am, ¿e bêdzie to olbrzymi collab ( o ile dojdzie do skutku) wiêc proponowa³ bym, by ktoœ mu jeszcze pomóg³. To samo tyczy siê intro - jeœli ma ono byÌ doœÌ dobre niech ktoœ kto umie skryptowaÌ (powiedzmy Skamer, WOS) pomo¿e downightowi. I czy np. Kiper jest starym stunterem? Powiedzmy. Nie czepiam siê :P Dopisz sensej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum