Âłohoho . MoÂże nie jestem ekspertem ale to mi naprawdĂŞ zajechaÂło moddami , i to wyglÂądaÂło to wrĂŞcz perfidnie ; O .
Stunty zostawiĂŞ bez komentarza , a co do montaÂżu to byÂł bardzo fajny i piosenka chodÂź uÂżyta bodajÂże wyszÂło nieÂźle .
Za sam MONTAÂŻ 7/10.
za stunty 0 ; D
Punkty: 460
Wysłany: 2009-03-30, 18:08
Deidara no znamy siĂŞ juÂż kawaÂłek czasu. I od tÂąd co pamiĂŞtam, to zawsze uwaÂżano, Âże modujesz. Kiedy miaÂłeÂś jeszcze kiedyÂś inne nicki, zawsze ktoÂś coÂś do ciebie miaÂł. Na CSie teÂż pamiĂŞtam, Âże kiedyÂś jechaÂłeÂś na cheatach? MoÂże faktycznie coÂś w tym jest?!
Nie wiem i nie osÂądzam ciĂŞ w Âżadnym wypadku. Filmu oceniaÂł nie bĂŞdĂŞ bo nie wiem co o tym sÂądziĂŚ. Ja tam nie widziaÂłem modĂłw, bo nie znam siĂŞ aÂż tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum