Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Mariusz
2009-04-02, 08:49
Admin Servera
Autor Wiadomość
Angel 
Amator postów


Wiek: 25
Dołączył: 4044 dni temu
Posty: 56
Skąd: Łosice

Punkty: 1620
Wysłany: 2009-03-31, 17:53   Admin Servera

Elo. Mam prośbę taką by ktoś mi zmienił nick na którym mam Adma na "Ang3l" mam admina na [TC]Angel ale już nie jestem w TC i chcę Ang3l. To taka prośba.
_________________

 
 
     
Streem 
Dziecko neo



Wiek: 25
Dołączył: 4594 dni temu
Posty: 883

Punkty: 63862
Wysłany: 2009-03-31, 18:21   

Nie łatwiej napisać do administratora serwera aka G7 na Gadu-Gadu ?
_________________


"Google is the key"

 
     
VIP|DS 
Przyjaciel



Wiek: 28
Dołączył: 4362 dni temu
Posty: 470
Skąd: Ostrołęka

Punkty: 460
Wysłany: 2009-03-31, 18:23   

Ale z tego co wiem, to swoją posadę oddałeś Rivenolowi. To teraz z jednego admina zrobi się 2? To i ja bym poprosił o admina ;) .
_________________
 
 
     
Every 
Maniak postów



Wiek: 25
Dołączył: 4378 dni temu
Posty: 347

Punkty: 7975
Wysłany: 2009-03-31, 21:16   

Ekhem, jeżeli tak sprawy się potoczą, to każdy będzie miał Admina i dopiero będzie burdel. JA tam zyczę wam powodzenia ;) !

Do tematu :

Pisz do G7, jeżeli Ci nie zmieni to masz tzw. "wała" ;) . BTW, z tego co mi wiadomo, to nie Admini nie mogą zmieniać nazwy użytkowników zarejestrowanych, to nie Forum czy strona na której Admin ma Panel i może wszystko zmieniać - Tak MI się wydaje...
_________________
 
 
     
ViRuS 
Prawa ręka mafii postowej



Wiek: 27
Dołączył: 4440 dni temu
Posty: 564
Skąd: Wałbrzych

Punkty: 13387
Wysłany: 2009-03-31, 23:05   

to ci sie zle wydaje brachu .. :) nicka do rcona mozna w pliku w kazdej chwili zmienic..
_________________
 
 
     
Kathrine 
Amator postów


Wiek: 26
Dołączyła: 4830 dni temu
Posty: 87
Skąd: Siemianowice Śl

Punkty: 6650
Wysłany: 2009-04-01, 12:48   

Nie wiem który poziom admina posiadasz, ani od którego ta komenda działa. Ale można spróbować, wejdź na serwer na starym nicku, /changename id [TC]Angel i z głowy :)
_________________
 
 
     
Fire Dragon 
Wymiatacz



Wiek: 25
Dołączył: 4728 dni temu
Posty: 710
Skąd: jesteś ?

Punkty: 265
Wysłany: 2009-04-01, 21:06   

Funkcja SetPlayerName burzy porządek w grze. Tak czy inaczej ta cmd jest od 4 lvl'a a Angel ma 3. Musisz napisać do G7, thats it ;]
 
 
     
Angel 
Amator postów


Wiek: 25
Dołączył: 4044 dni temu
Posty: 56
Skąd: Łosice

Punkty: 1620
Wysłany: 2009-04-02, 08:43   

Ok. Dziękuję wam.



Temat można zamknąć!
_________________

 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by Matej from mStyles modified by Drool
statystyka