Wiek: 39 Dołączył: 6770 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Punkty: 511
Wysłany: 2009-04-11, 07:34 a Big Day - leftover's collab
ChciaÂłbym zaprezentowaĂŚ collab, ktĂłry sam organizowaÂłem i montowaÂłem. Collab miaÂłbyĂŚ taki jaki jest. DodaÂłem na YT, usuneli, ciekawe. MontowaÂłem to 2 dni, moim zdaniem wyszÂło ok.
*Kto moÂże gdzieÂś uploadowaĂŚ, bardzo bym prosiÂł.
Ostatnio zmieniony przez Macc 2009-04-11, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
HaqueS [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-11, 08:53
1st!
Dilling
Edit//
NieÂźle wam wyszÂło. Macc zabraÂłeÂś mi spota fajfusie :< Ten boost w ls :P
Stunty: 7+/10
Edit: 4-/10 tu mnie zawiodÂłeÂś MaĂŚku =(
Muzyka: Có¿, nie lubie piosenek tego rodzaju ale ta by³a znoœna 8/10
OgĂłlnie: 7/10
NieÂźle :P
P.S: Zaczynam wrzucaÌ na YT na moje konto. Jeœli za¿yczysz sobie abym usun¹³ film z YT, zrobiê to Mam nadziejê, ¿e moja pomoc przyda siê.
Ostatnio zmieniony przez HaqueS 2009-04-11, 09:09, w całości zmieniany 1 raz
pierwsze co sie rzuca w oczy to brak intra oczywiÂście...
ale szybko montaÂż zaciera te braki w filmie... dalej pokazanie napisĂłw
z nickami fajnie wprawione, montaÂż nie przyslania filmy, ale widaĂŚ uÂżycie moda
na powiêkszon¹ widocznoœÌ. Nie ¿ebym by³ przeciwny, ale troszke sie film ci¹³, prawdopodobnie przez to
Muzyka... mĂłj ulubiony typ, i o to chodzi :P
I bardzo unowoczeÂśnione napisy koĂącowe... I ciekawe oczywioszka.
8/10
Wiek: 39 Dołączył: 6770 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Wysłany: 2009-04-11, 20:02
Hmmm, nagrywanie na 7 FPS jest dla mnie korzystniejsze, ale tylko dla mnie, bo nigdy nie mam 25 fps. Ale wiesz, dla mnie tam film siĂŞ nie przycina, z tego co wiem dla innych teÂż. DziĂŞki za te 'zaciera braki w filmie'. A intro moim zdaniem potrzebne jest do tylko crew vidĂłw lub comm vidĂłw, ale nie to beznadziejnych collabĂłw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum