Witam serdecznie. Chcia³bym wam przedstawiæ moj± now± produkcjê. Jest to moje solo.
Monta¿ troszkê inny ni¿ zawsze, bo jak wiêkszo¶æ wie, montujê do muzyki dnb.
Mam nadziejê, ¿e wam siê spodoba. Tak wiêc, mi³ego ogl±dania!
@edit//
Stunty ¶redniawe musze Ci powiedzieæ. Co do monta¿u to szczerze siê na tobie zawiod³em. Ci±gle u¿ywasz efektów z New Blue, aby uzyskaæ jakby Color Corector. Coprawda nic do tego nie mam ale New Blue Pro Film wygl±da w tym przypadku ohydnie. Muzyka by³a cudna, uwielbiam tzw. "Darcie mordy" Wracaj±c do stuntów.... Widzia³em kilka starych stuntów. Zrobie full...
1.CSM - Bosh... Co za gówno, old i do zrobienia za 4-5 razem. -
2.Grind - stareeee... -
3.CSM - kolejne badziewie.... nowe ale ³atwe. -
4.Niedosz³y backward stoppie2grind - Nowe ale ledwo co zrobi³e¶ to backward stoppie... niech bêdzie. +
5.Boost - nowy, ujdzie w t³oku. +
6.co¶2grind który trwa pó³ setnej sekundy2prec - Nowe, ³atwe i krótki grind. -
7.Grind - niez³y o.o. +
8.Drop bump - LOL. £atweeeeeee. -
9.roof2grind - beznadziejne. -
Czas na oceny
Stunty: 4+/10
Edit: 5-/10
Muzyka: 10/10
Ogólnie: 6+10
Gdyby nie ta muzyka to by lipnie by³o.
Otó¿ mylisz siê... Nie jest to New Blue Film. Je¶li wed³ug Ciebie stunty s± tak beznadziejne,
oraz monta¿ to widaæ, ¿e znasz siê na rzeczy. Stunty beznadziejne i ³atwe ?
Hmm... Zapraszam na Multiplayer, b±d¼ jak wolisz Single.
Chcia³bym zobaczyæ jak zrobisz do za 4-5 razem - tak jak to uj±³e¶.
Czy rzeczywi¶cie 6 jest prosta ? Id¼ to zrób, a siê przekonasz.
Monta¿ tak¿e beznadziejny ? Bo musi byæ na***any efektami ?
Otó¿ nie, Ty z pewno¶ci± lepiej montujesz.
Fajny film , monta¿ po mimo wszystko mi siê podoba³ , lecz ze stuntami by³o gorzej ; D , da³e¶ kilka z poprzedniego vidu co nie wychodzi fajnie .
6/10.
Punkty: 57587
Wys³any: 2009-04-14, 19:57
RachxXx napisa³/a:
Otó¿ mylisz siê... Nie jest to New Blue Film. Je¶li wed³ug Ciebie stunty s± tak beznadziejne,
oraz monta¿ to widaæ, ¿e znasz siê na rzeczy. Stunty beznadziejne i ³atwe ?
Hmm... Zapraszam na Multiplayer, b±d¼ jak wolisz Single.
Chcia³bym zobaczyæ jak zrobisz do za 4-5 razem - tak jak to uj±³e¶.
Czy rzeczywi¶cie 6 jest prosta ? Id¼ to zrób, a siê przekonasz.
Monta¿ tak¿e beznadziejny ? Bo musi byæ na***any efektami ?
Otó¿ nie, Ty z pewno¶ci± lepiej montujesz.
Widzisz... Jakby to uj±æ.... Monta¿ nie podoba³ mi siê, no i co z tego? Tak¿e nikt nie powiedzia³, ¿e ja montujê lepiej. Na multiplayerze nie da siê zrobiæ CSM Oraz 2 z twoich CSM'ów zosta³y zrobione przeze mnie i wys³ane do leftover collabu jaki¶ tydzieñ temu. Collab wyjdzie za jakie¶ 2 dni na YouTube. Zosta³y zrobione one za 6-7 razem (oj przepraszam ¿e nie za 4-5). Je¶li chcesz repki, przykro mi ale nie mam ju¿ ich bo gdy siê dowiedzia³em, ¿e moje stunty zosta³y przyjête, to usun±³em je z dysku. A tak na boku, ka¿dy ma swoje zdanie Jeden milsze, drugi mniej. Co do szóstego stuntu - owszem, jest ³atwy, nawet bardzo. Próbowa³em go dzisiaj na single. Jedyn± przeszkod± jest precision landing. Byæ mo¿e obrazisz siê za moj± opiniê o twoim nowym filmie, lecz ka¿dy ma swoje zdanie i prawo do oceniania. Jednak¿e równie¿ po to wystawi³e¶ tutaj swój film, aby pokazaæ co potrafisz, oraz aby inni mogli oceniæ i skomentowaæ co jest na poziomie/nowe/kreatywne a co beznadziejne/stare/¿a³o¶nie ³atwe. Daj±c tutaj swoje produkcje trzeba byæ przygotowanym na gorsze opinie ze strony ogl±daczy.
Tyle odemnie
Przeszkod± jest precision landing ? Nie rozumiem Ciê, a niby, co to tam jest ?
Napisa³e¶, ¿e by³ tam pó³sekundowy grind. WTF ?! Jaki grind ?
Otó¿ to jest precision landing, a nie grind + P L... Tak wiêc mo¿esz sobie robiæ grinda...
Lecz to nie bêdzie mój stunt.
Do tradycji powoli przechodzi to i¿ stuntów nie oceniam...
... ale ewolucyjnie rzecz bior±c wysz³o fajnie i cieszy oko.
Ciekawie zrobiona panorama, dobrane efekty, synchronizacja z muzykê,
jedynie niektóre elementy muzyki uznaje tu za wade (nie lubie byków na rykowisku :P )
Intro niczym siê nie wyro¿niaj±ce, uborzsze od logotypu ekipy.
I reszta te¿ niczego sobie, s³owem rzecz bior±c...
8/10
Wiek: 36 Do³±czy³: 6985 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2009-04-18, 17:49
Oprócz wszechobecnej niebiesko¶ci na ekranie i tej jak¿e nudnej piosenki film ca³kiem fajny, zw³aszcza monta¿ i kilka tych stuntów z wbitym turismem w ulicê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum