Punkty: 14912
Wysłany: 2009-01-04, 18:07
Ooops. Coœ czujê ¿e bêdê musia³ popracowaÌ nieco d³u¿ej nad moj¹ solówk¹ :< Niestety robienie stuntów w singlu jest nieco trudniejsze i d³u¿¹ce.
W kaÂżdym razie - stunty dobre, ale spodziewaÂłem siĂŞ czegoÂś bardziej kreatywnego niÂż same skoki na budynki :/
Muzyka ujdzie, aczkolwiek mogÂła by byĂŚ lepsza, tak samo jak i edycja filmu.
Wiek: 34 Dołączył: 6654 dni temu Posty: 470 Skąd: Ostro³êka
Punkty: 460
Wysłany: 2009-01-20, 09:36
FD po prostu Âślicznie. Kiedy patrzĂŞ, jak stuntujesz w GTA IV to teÂż chciaÂłbym tak poowniĂŚ, w sumie dziÂś albo jutro juÂż GTA mi przyjdzie, to moÂże pogramy razem na MP : ]. A co do filmu tak jak powiedziaÂł pan ^, FD miecie i to konkretnie. ChÂłopak ma talent do stuntingu niezaleÂżnie od czĂŞÂści GTA i tyle. Matt ty teÂż bardzo Âładnie stuntujesz, np. zaimponowaÂł mnie twĂłj stuncik w 1:30 bodajÂże, Iwning no teÂż nie najgorzej, starasz siĂŞ i ci to po trochu wychodzi. Ăwiczcie panowie, ja do was do³¹czam dziÂś, bÂądÂź jutro! Za film z caÂłym szacunkiem dajĂŞ 9/10, bo tricki sÂą zniewalajÂące.
Wiek: 32 Dołączył: 6451 dni temu Posty: 155 Skąd: DÂługo³êka
Punkty: 4540
Wysłany: 2009-01-20, 15:12
radziuinblack, spodziewales sie czegos kreatywniejszego. Fajnie, tyle ze w GTA IV do ktorego nie ma jeszcze nawet save pos czy spawnera trudno jest zrobic cos kreatywniejszego..
Co do filmu to awsome XO oczywiscie FD owni wszystko :P Na prawde dobry collab ;] gj
wielkimi krokami d¹¿ycie do tytu³u najlepszych stunterów w GTA 4
oj piĂŞkne to GTA 4 jakie wy macie kompy Âże na fullu gracie i wam nie zmula?!
fajna ramĂłwka
a jak na 3 twoje video w vegasie to super
FD klasa ten to potrafi stuntowaĂŚ w kaÂżdej wersji GTA
a co do filmiku
Pierwsze wraÂżenie... do moich uszu dochodzi muzyka Skillet. Muza stara jak kotlety z lodĂłwki mojej babci...
Ale im dalej tym ciekawiej... montaÂż przejrzysty... intro ciekawe, a w stuntach wszystko widaĂŚ ... jako prekursorzy
gratulujĂŞ. Co jakiÂś czas przeskoki montaÂżowe i gitara... I jeszcze czwĂłreczka sie nie tnie no "szok.com" po prostu !
I oczywiÂście drugi utwĂłr w stuntach, z moich ulubionych motywĂłw... ale juÂż koĂącĂłwki nie pochwale bo zrobiona na odwal sie, moÂżna bylo lepiej...
Zatem 7/10... taka "budÂżetĂłwka"...
Wiek: 34 Dołączył: 6940 dni temu Posty: 462 Skąd: JĂłzefĂłw
Punkty: 6240
Wysłany: 2009-04-20, 08:42
To nie odkop tematu tylko ocena filma ktĂłry obejrzaÂłem przed chwilÂą:D
MuszĂŞ przyznaĂŚ Âże jestem pod duÂżym wraÂżeniem moÂżliwoÂści "Czfurki" . MoÂże i nigdy nie stuntowaÂłem tam, i raczej nie bĂŞdĂŞ , film bardzo mi sie podobaÂł . Klimatyczny MontaÂż , Fajna muzyczka. CoÂż wiĂŞcej.... 10/10 ^^ moÂże wiele z was nie zgodzi siĂŞ z mojÂą ocenÂą... Bywa.. :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum