Wiek: 39 Dołączył: 6770 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Punkty: 511
Wysłany: 2009-06-13, 15:07
No collab caÂłkiem spoko. Pierwsze co przypadÂło mi do gustu, to montaÂż. Drugie muzyka, a stunty takie gorsze. Ten wyÂżej jest chory, bo nie umie wsadziĂŚ infernusa w packera [stunt Lolipa]. TwĂłj finiszer w cc teÂż byÂł zlamiony przez packera
Virus, ale to prawda - Ty nic nie umiesz bo ja jeszcze nic fajnego od Ciebie nie zobaczy³em. Wiêc nie k³óÌ siê bo ka¿dy to potwierdzi. Przyjmij krytykê.
Nic nie umie bo Ty nic nie widziaÂłeÂś? To Ty chyba Âślepy jesteÂś.
Ja widziaÂłem fajne stunty od ViRuS'a, a co do Ciebie do niby fajne stunty, ale zepsuÂłeÂś sobie reputacjĂŞ modami. W kaÂżdym filmie w ktĂłrym wystÂąpisz pojawia siĂŞ sÂłowo "modded" itp.
I ja nie potwierdzĂŞ, Âże ViRuS nic nie umie, wrĂŞcz przeciwnie. KaÂżdy coÂś umie, a Ty nie masz prawa do mĂłwienia komuÂś czy coÂś umie czy nie.
#edit
No dobra co do filmu to tak, downight wypadÂł najlepiej, niektĂłre stunty wyglÂądajÂą dziwnie, niektĂłre stare. Nie podobaÂły mi siĂŞ stunty z tymi caÂłymi posranymi stuckami.
ChociaÂż w tym filmie montowanym przez Lolipa moÂżna byÂło coÂś zobaczyĂŚ. Tyle.
Ostatnio zmieniony przez Crack 2009-06-14, 10:58, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 31 Dołączył: 6721 dni temu Posty: 56 Skąd: RzeszĂłw
Punkty: 2110
Wysłany: 2009-06-14, 18:47
Ogl¹dn¹³em ten film jeszcze zanim zosta³ usuniêty wiêc mogê siê wypowiedzieÌ.
Bardzo podobaÂł mi siĂŞ edit Lolipa i nie tylko w tym filmie. Lubi oglÂądaĂŚ filmy montowane przez Ciebie Stunty dobre i choĂŚ inni mĂłwiÂą, Âże modowane to ja nie dopatrzyÂłem siĂŞ Âżadnego moda ; > Jedynie Tellur znany z tego iÂż modowaÂł- jego moÂżna by podejrzewaĂŚ.
Muzyka cacy i za film 8/10
Film oglÂądaÂłem bez muzyki, wyszedÂł bardzo fajnie. Ten last dziwnie wyglada, moze dlatego Âże 1 raz widze tego typu stunt w SA. Muzyka bardzo fajna, edut teÂż.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum