Stunt movie, jak stunt movie, czasami wyjdzie fajnie, czasami odwrotnie a¿ nie chce siê ogl±daæ. Tutaj na szczê¶cie okaza³o siê to pierwsze**. Cieszê siê, ¿e nie musia³em marnowaæ czasu na jakie¶ s³abe filmy. Stunty by³y dobre, niektóre nie potrzebne - stare, ³atwe.
Kilka dziwnych pomys³ów, które jak dla mnie wysz³y Ci bardzo fajnie.
Tak trzymaj!
IwNinG i jego monta¿, nie przesadzony, ale fajny.
Skomentujê te¿ muzykê, jak dla mnie by³a ohydna, nie pasowa³a do filmu, kojarzy³a mi siê raczej z jak±¶ walk± z gry komputerowej, a nie z GTA. Tutaj minusik.
Ostatnio zmieniony przez Crack 2009-07-04, 10:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jak na tak d³ugi film by³o tylko kilka fajnych stuntów, wiêc nie wiem czym tka naprawdê siê "podniecacie" bo nie by³o a¿ tak super . Jak na pierwsze solo to dobrze , kilka stuntów jak powiedzia³em b³o niez³ych + pomys³owych , ale nic Mega owned Pr0 elo . (Finisher mi ¶mierdzi speedhackiem ) .
6/10.
Punkty: 57587
Wys³any: 2009-07-02, 17:37
Cytat:
Stunt movie, jak stunt movie, czasami wyjdzie fajnie, czasami odwrotnie a¿ nie chce siê ogl±daæ. Tutaj na szczê¶cie okaza³o siê to drugie.
Skoro okaza³o siê to drugie, czyli "czasami nie chce siê ogl±daæ", to raczej nie powiniene¶ byæ zadowolony.
Cytat:
Cieszê siê, ¿e nie musia³em marnowaæ czasu na jakie¶ s³abe filmy
Przeczne zdania.
Co do solówki, ju¿ kilka razy pisa³em, ¿e wiadomo ¿e to nie jest twoja pierwsza.
Znalaz³ siê pro stunter.
A i dziêki za ten pierwszy b³±d. Ogólnie Twój post odnosi siê tylko do mojej wypowiedzi a film skomentowa³e¶ kilkoma s³owami, hoho. Skup siê na komentowaniu filmu, a nie na wytykaniu czyi¶ b³êdów...
Punkty: 2110
Wys³any: 2009-07-07, 22:45
Krótko mówi±c stunty by³y na wysokim poziomie a IwNinG jak zawsze- spisa³ siê na medal. ¦wietnie jest mieæ tak ¶wietnego monta¿yste w klanie : )
Ogl±da³em i muszê przyznaæ ¿e jestem zdumiony, chocia¿ za dobre to to nie jest - Lamieniem tak¿e tego nie nazwê. Ot przejrzyste i dobre do ogl±dania. Dragonforsy te¿ lubiê, masz + wiêc finalna ocena 8/10 - stuntów nie oceniam standardowo. ;p
HaqueS na yt juz napisalem, ze to jest moje pierwsze "prawdziwe" solo czyli takie, ktore na powaznie juz robilem i montowal mi ktos z wyzszej pulki <3 ... a stunt filmy, ktore kiedys robilem to jedyny taki dobry to tylko audycja do FS bylo
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum