Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-12-30, 20:13
Chyba z Luke'iem razem uwa¿amy, ¿e powiniene¶ byæ w jednym studiu.
Macius_ napisa³/a:
jak nie to niech bêdzie tak jak by³o jeszcze dzi¶ rano przed o¿ywieniem tej pozbawionej sensu dyskusji :551:
Znowu chcesz, aby trwa³o to nastêpne 2 miesi±ce? Zdecyduj siê w koñcu!
Macius_ napisa³/a:
to czy jestem w PKS zale¿y od Ciebie to czy jestem w Sky zale¿y od Luke'a a jedyne pytanie na które moge odpowiedzieæ jest GDZIE CHCE BYÆ? Odpowied¼ na nie to tu i tu :P teraz pytanie które przewija siê przez te same pó³ tematu:
Czy pozwalasz byæ i tu i tu ? Jak tak to git jak nie to niech bêdzie tak jak by³o jeszcze dzi¶ rano przed o¿ywieniem tej pozbawionej sensu dyskusji :551:
I jeszcze jedno: "nie filozuj"! (jak to mawia³... zapomnia³em ).
Wys³any: 2006-12-30, 20:26 A wg mni to tak wyglada
Do Maciusia_ nic nie mam.Ale uwazam ,¿e powinien siê zdecydowaæ.Ja musialem dawno temu podj±æ decyzje.Zostalem ofiar± wojny.Wylecialem z PKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wys³any: 2006-12-30, 20:40
Chodzi o pewne zasady. Macius_ mówi³ Sky'owi ¿e jest w Sky, a nie PKS, a PKS'owi na odwrót. TO jest problem. A z tego, co wiem - to Ty nie jeste¶ w Sky'u, a jedynie pomagasz im rozwijaæ skrzyd³a (chyba, ¿e tu równie¿ siê mylê... :558: ).
Obserwujê tê sytuacjê od d³u¿szego czasu i jestem za¿enowany. Normalnie jak w naszym parlamencie! Ta k³otnia nie ma sensu! Ludzie! Trzeba znalezc wreszcie jakies rozwi±zanie.
Obecni cz³onkowie Sky studios to pocz±tkuj±cy stunterzy. S±dzê, ze pomoc Macius_'a w opanowaniu tej sztuki i bycia dobrym stunterem jest jak najbardziej wporz±dku. Mówie tu tylko o pomocy, a nie o sta³ej przynale¿nosci do sky studios. Je¶li mialaby byc to tylko pomoc to wszystko OK, ale sta³a wspó³praca z PKS i SKY budzi wsrod cz³onkow PKS wiele kontrowersji. Moim zdaniem trzeba byc wiernym jednej wytworni. Macius_ niech wkoncu zadecyduje gdzie bedzie jemu lepiej-czy w PKS czy w SKY. Dobrym wyjsciem z sytuacji byloby przejscie obecnych cz³onków SKY do PKS po odpowiednim przeszkoleniu. SKY studio nie ma ich narazie wielu. Musieliby sie tylko mocno postarac. Czzekam na dalszy rozwoj tej sprawy.
Z t± ró¿nic±, ¿e by³e¶ fair trzeba dodaæ. Macius_ - nie do koñca. Wiem, ¿e takie postawienie sprawy musi byæ ciê¿kie, ale có¿ trzeba odpokutowaæ grzechy. Proponujê czekaæ tylko na odpowied¼ Macius_a, a potem natychmiast zamkn±æ temat.
Wiek: 33 Do³±czy³: 7348 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2006-12-30, 22:34
Drool napisa³/a:
Chodzi o pewne zasady. Macius_ mówi³ Sky'owi ¿e jest w Sky, a nie PKS, a PKS'owi na odwrót. TO jest problem. A z tego, co wiem - to Ty nie jeste¶ w Sky'u, a jedynie pomagasz im rozwijaæ skrzyd³a (chyba, ¿e tu równie¿ siê mylê... :558: ).
1. Powiedzia³em Sky ¿e je¶li bêdê musia³ wybieraæ to wybiore Sky.
2. PKSowi nic nie mówi³em w tej sprawie jedynie tobie jako Jêdrkowi a nie jako szefowi PKSu i by³y to c±g³e pro¶by argumenty na to ¿ebym by³ w obu studiach
3. Co do rozwijania skrzyde³ - taka by³a i jest moja misja obojêteni czy jestem cz³onkiem Sky czy jestem go¶ciem w Sky i tego chce dalej.
Drool napisa³/a:
Ee... ja wybra³em - PKS. Ty wybra³e¶ - PKS + wspomaganie SKY. Macius_ nie wybra³. To wszystko na ten temat... :/
1. Otó¿ ja wybra³em czwarta z tych trzech mo¿liwo¶ciczyli byæ i tu i tu. Widzê ¿e taka mo¿liwo¶æ nie jest problemem bo na moje pytanie Drool nie odpowiedzia³ a prblem widzi w pewnych zasadach, a jeszcze raz powtarzam nie mówi³em PKSowi ¿e zostane w PKSie a Skyowi mówi³em ¿e jestem w Sky do wtedy kiedy Drool zabroni mi byæ w obu studiach wtedy wybiore i RACZEJ bêdzie to Sky oficjalnie jeszcze Drool nie zabroni³ mi byæ w obu studiach.
2. Powsta³a pewna "nie¶cis³o¶æ" wobec Luke'a. Serio chce byæ w Sky'u ale jak s³usznie zauwa¿y³ Yama trudno siê zdecydowaæ. Nie wiadomo czy wasz zapa³ nie skoñczy siê gdzie¶ po drodze do s³awy a ja zostane na lodzie - wyklêty przez PKS porzucony przez Sky. Do koñca NIC NIC BY£O JASNE w tej sprawie wiêc siê nie deklarowa³em w jakim studiu "pracuje". Sory Luke by³em przekonany ¿e powiedzia³em ci o rozwi±zaniu "go¶cinnie w Sky" ale wynika ¿e nie powiedzia³em SORY bije siê w piersi serio nie chcia³em nikomu robiæ ¿alu ani nikogo wyrolowaæ. Zosta³em postawiony w trudnej sytuacji ( BARDZO TRUDNEJ ) i to raczej przypadkiem ni¿ wynika³oby to z mojej przyczyny. W ca³ym galimatiasie i kombinacjach aby wszytkim by³o dobrze ( mi tez :P ) pogubi³em siê i zacz±³em "goniæ swój ogon" ( taka metafora ) zaprzeczaæ samemu sobiebo nie wiedzia³em co komu powiedzieæ ¿eby by³o dobrze. wielkie SORY wszystkim którzy poczuli niesmak z powodu tej "afery".
3. Nadal chce byæ i tu i tu i nie rozumiem czemu jest to niemo¿liwe ale dobra cz³onkostwo w PKSie ma dla mnie wiêksze znaczenie o tyle ¿e tu lepiej rozwinie siê moja "kariera" i fajni z was ludzie natomiast "sercem" jestem za Sky'em i rownie¿ ludzie tego grona s± bardzo warto¶ciowi wiêc naprawde nie wiem któr± opcje wybraæ!
OFICJALNE ROZPORZ¡DZENIE :P ( o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj± :P )
Zostaje w PKSie a w Sky'u jestem jako go¶æ na 1/4 etatu podobnie jak Yama ( tak samo jak Yama ) Chyba ¿e Droola serce wreszcie siê przechyli na strone dobra Sky'a i naszych nerwów i pozwoli na bycie i tu i tu ( jak zreszta jest w naszym wzorcu gtastunting.com )
Dziêkujê za uwagê i jeszcze raz wszytkich przepraszam za zaistani³± niemi³± i trudn± do rozwi±zania sytuacje, moj± nies³owno¶æ i wogóle wszytko z³e co na tym ¶wiecie z mojej przyczyny
Wys³any: 2006-12-30, 22:54
Czyli temat nadal zostaje otwarty.
Macius_ napisa³/a:
Chyba ¿e Droola serce wreszcie siê przechyli na strone dobra Sky'a i naszych nerwów i pozwoli na bycie i tu i tu ( jak zreszta jest w naszym wzorcu gtastunting.com )
Ee... przechyli w stronê Sky? Raczej Twoj±, bo Sky... (a, lepiej pozostawiê to bez komentarza) T³umaczê - bycie w dwóch studiach jest niemo¿liwe (prawda Luke?). Dalej - powstali¶my PRZED GTAStunting.com i jest to zupe³nie inna strona - my jeste¶my studiem, a tamto to strona zrzeszaj±ca wszystkich stunterów na ¦wiecie - tak wiêc, porównanie jest jak najmniej trafne (lepiej powiedzieæ: 'czy znasz kogo¶ kto jest w TMS i XSA? A czy zauwa¿y³e¶ jakie¶ podobieñstwa?'). Rozumiem, ¿e masz dobre serce, ale nie dziel go na pó³ - to niezdrowo. :572: A, w³a¶nie!
Mario napisa³/a:
nie filozuj
tylko wprost powiedz - co wybierasz?
PS. Przepraszam, ¿e tak mocno krytykujê, ale naprawdê, jak sam napisa³e¶, zabiera to nam za du¿o nerwów i zaczyna robiæ sie po prostu... nudne.
Wys³any: 2006-12-30, 23:09
Wcale mocno nie krytykujesz ( trzeba umieæ i mieæ za co ) serca nie dziele bo napisa³em ¿e sercem jestem za Sky, nie ma ¿e sercem jestem za PKS a to ¿e fajni ludzie sa w PKS to nie trzeba serca by to strwierdziæ. Sytuacja zaistnia³a, Drool j± zaostrzy³ i ¿±da odpowiedzi... Jednak napisa³em w "oficjalnym rozporz±dzeniu" - "o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj±" narazie tylko ty siê wypowiedzia³e¶ czekam na odpowied¼ Luke'a czy zgodzi siê co do systemu go¶cia w Sky. Poza tym pytanie "co wybierasz?" jest niestosowne o ile uwa¿nie i ze zrozumieniem przeczyta³e¶ mój poprzedni post i owe "oficjalne rozporz±dzenie".
* Nie filozuj to powiedzonko Piotrka W. z mojej dawnej klasy który k³óciæ siê z Piotriek ¯. o miano "pitera" ( bez komentarza ) W czasie jednej z tych k³ótni Piotrek W. pod wp³ywem nerwów na Piotrka ¯. chcia³ powiedziec " nie filozofuj " ale tyle krwi nap³yne³o mu do mózgu ¿e slina przenios³a mu ten zwrot na koniec jêzyka podsuwaj±c mu "nie filozuj" tak oto powsta³a ta skompresowana forma "nie filozofuj" i mo¿e to ode mnie mo¿e nie Mario siê tego nauczy³ :P sam tez bardzo chêtnie powtarzam te 2 s³owa zw³aszcza ze wzglêdu na okoliczno¶ci i ich genezê :P
Wys³any: 2006-12-31, 10:39
Czyli Lucas ma przyj¶æ, aby potwierdziæ/zanegowaæ ogólnoprzyjête zasady? Obud¼ siê - ten temat ju¿ nie toczy siê o studiu, a o Tobie - niezdecydowanym stunterze, który chce siedzieæ jedn± d**± na dwóch sto³kach. Proponujê, aby temat zosta³ zamkniêty, a Ty wyrzucony z obu wytwórni - mo¿e wtedy decyzja bêdzie dla Ciebie ³atwiejsza. Nie chcia³em u¿ywaæ tak ostrych s³ów, ale zmusi³e¶ mnie -
Macius_ napisa³/a:
mocno nie krytykujesz ( trzeba umieæ i mieæ za co )
- mo¿e teraz zdasz sobie sprawê, ¿e UMIEM I MAM ZA CO.
A, w³a¶nie! Teraz Lucas ma co komentowaæ. :okulary2: (jeszcze tych kroków nie podjê³em, ale mo¿e teraz trochê ³atwiej bêdzie Ci wyobraziæ zaistnia³± sytuacjê... :okulary2:)
Wys³any: 2006-12-31, 11:33
OFICJALNE ROZPORZ¡DZENIE ( o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj± :P )
Zostaje w PKSie a w Sky'u jestem jako go¶æ tak samo jak Yama
Ju¿ to napisa³em ( nie iwem czemu nie traktujesz tego jako moj± decyzje ) i czekamy na odpowied¼ Luke'a o to ¿eby on powiedzia³ czy sie na to zgadza ty napisz czy sie na to zgadzasz a nie po mnie jedziesz bo NIE MASZ ZA CO ! Nie mówi³em ci gdzie bede stuntowac a £ukaszowi mówie³m RACZEJ bo jest to trudna sytuacja spróbuj to zrozumieæ i napisz czy sie z tym co wy¿ej zgadzasz a nie ci±gle gadasz ¿e u¿ywasz ostrych s³ów i masz mnie za co jechaæ. Nie chce siedzieæ jednym dupskiem na 2 sto³kach tylko tak jak ju¿ napisa³em wczesniej chce byæ na zasadzie Yamy w Sky i ci±gle w PKS i ci±gle czekam na odpowied¼ twoj± i £ukasza czy w takim rozwi±zaniu widzicie co¶ z³ego !? I nie mów ¿ebym sie zdecydowa³ bo ju¿ sie zdecydowa³em patrz wy¿ej!
:573: Nonononono... Macius_ nie wiedzia³em, ¿e to siê tak poturla. Teraz mam 2 wyj¶cia. Zaprzeczyæ samemu sobie i zgodziæ siê na rozwi±zanie (zaprzeczyæ te¿ Droolowi).
lub
Zaprzeczyæ Tobie (tym samym wesprzeæ Droola)
Trzeba dodaæ, ¿e jednak Drool za ostro pojecha³
Argumenty na Twoj± korzy¶æ: Nauczy³e¶ mnie (prawie) wszystkiego odno¶nie stunterstwa. Masz olbrzymie zas³ugi w tworzeniu mojego studia. Znamy siê od lat. I w realu to szczerze nic do Ciebie nie mam. Sentymenty robi± swoje.
Argumenty na Twoj± niekorzy¶æ: Zrobi³e¶ w balona (przypadkiem, specjalnie, albo przez to ¿e wolno my¶lisz i za pó¼no siê zdecydowa³e¶) mnie i M4C!3J3T'a (z Droolem to bodaj¿e inna sprawa) Przez to straci³em 2 dni na monta¿ Outta Control ;p . Straci³em te¿ kupê nerwów.
Teraz nie wiem sam. Wychodzi z tego ¿e "zapomnia³e¶ mi powiedzieæ". Prawdopodobnie wybiorê opcê 1 ( :O ) z uwagi na Twoje umiejêtno¶ci, sentyment i zas³ugi. Je¶li Drool nie wyrazi zgody na opcjê 1 to wtedy pomy¶lê nad ca³oetetow± prac± w Sky (z ma³ym uszczerbkiem)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum