Wys³any: 2009-07-17, 22:44 Opki/Modki i inne syfy.
SERWER PKS, ZOSTA£ NAWIEDZONY PRZEZ Z£YCH OPKÓW. Dobra, jedziemy z tym koksem.
Intro:
Sprawa dotyczy u¿ytkownika Kiper, oraz jego ¶mieszny kolega Angel jak wiadomo oni maja OPKA, na serwerze PKS'u [ nie wiem jaki cz³owiek, da³ takim dzieciom opka ]. Mimo, ¿e ja dosta³em kicka [wiem, troszeczkê powyzywa³em dziecko, ale nie bêdê przepuszcza³ kolejnych okazji do poci¶niêcia mu] .
Kiper - Nasz wspania³y opek mia³ dzieñ podniecania siê funkcj± /kick ID / Oraz obra¿anie .
Obra¿anie :
Przepraszam, na jakiej podstawie ten - 'OPEK' mo¿e tak powiedzieæ, o czyim¶ domu?.
Angel - Wypisywanie o Cribenie rzeczy, które nie powinny byæ w ogóle wydane z jego ust, b±d¼ napisane za pomoc± palców które stuka³y w klawiaturê.
Wypisawie :
Outro:
Przepraszam, ale takie zachowanie w stosunku do normalnych ludzi, ze strony Moderatorów/Opków jest nie na miejscu.
[cenzura] mam na to, czy Kiperek, Angelek tu wejd± i powiedz±, ¿e my to zuO wcielone. Poprostu chcia³bym zakomunikowaæ, aby czasami pomy¶leæ, komu rozdajê siê Opki/Moderatory. Przez takich jak oni, ten serwer padnie [ju¿ pad³] prêdzej ni¿ my¶licie.
BTW. Jak my¶lisz Kiper, ¿e jak mo¿esz wyzywaæ i kickowaæ wszystkich, po tym, jak ich zwyzywa³e¶, a bronisz siê jedynie tym, ¿e lubisz G7 i on Ci nigdy nie zdejmie opka, to jeste¶ w b³êdzie.
Pare s³ów od Cribena :
Cytat:
Wbi³em dzis na serwer a kiper wyjecha³ z tekstem
i co [cenzura] nie ma kolegi to nie jestes cwaniak ? a wczoraj to kozak [cenzura].
I tak ca³y czas. Nie mówie, ¿e nic mu nie powiedzia³em ale to co on robi³ to byla przesada. Potem przyszed³ Angel i zaczo³ pisac na /ann ze jestem taki i owaki. Mam screeny nawet. Po prostu ci ludzie nie zas³uguj± na moderatora na serwerze.
Proszê tych, którzy byli na serwerze i Ci co dostali kopa w dupe [kicka] o opisanie sytuacji i wyciagniêcie wniosków bo to jest PRZEGIÊCIE.
Thanks For Watching - Everybody Productions 2009
BTW. Skriny s± w jako¶ci HD, wiêc nie sapaæ, ¿e takie du¿e - po prostu wa¿± 20GB. I rozciagaj± forum o 10 px.
Every odk±d siêgam pamiêci± zawsze musia³ komu¶ uprzykrzaæ ¿ycie. Nie dziwi±c siê ¿e taka sprawa siê w koñcu ukaza³a pogratulujê naszemu Opkowi Kiperowi, ¿e pokaza³ Panu Everybademu gdzie raki zimuj±. Administracja wg. mnie dzia³a jak powinna dzia³aæ, gram ostatnio na serverze PKS dosyæ d³ugo wiêc wiem jaka jest tam sytuacja.
Wiek: 34 Do³±czy³: 6655 dni temu Posty: 470 Sk±d: Ostro³êka
Punkty: 460
Wys³any: 2009-07-18, 10:57
Every pamiêtaj jedno: Opek ma zawszê racje, je¿eli nie patrz punkt 1.
Co do serwera i opków? Najwidoczniej sobie ¿artowali, bo ja jak z nimi gram jest zawsze podobnie, tyle ¿e mi robimy sobie ¿arty z siebie i ogólnie. Najwidoczniej tobie tych ¿artów brak lub po prostu siê na nich nie znasz. Mo¿e najlepiej by³o by im odebraæ te funkcje i przekazaæ je tobie, he?
every têpaku, czemu piszesz ¿e to dzieciak ? a co do tego obra¿enie to sam mu wrzuca³e¶ wiêc sie nie dziw ze odpowiedzial
Po 1st. dla Ciebie Pan Every, nie wiem czy wiesz, ale jako¶ nie pozwoli³em Ci mówiæ do mnie na Ty .;)).
DS - Kickowanie ca³y czas to te¿ dla ¿artów? Gratulacje! btw, po co mi taka gówniana opcja? Je¿eli mia³bym moda, to ju¿ 99% osób mia³o by bana, ale po co?. Nie chce tej ¶miesznej funkcji BTW. My chyba siê nie zrozumieli¶my. Ja nie mówiê o sobie, o tym, ¿ê mam bana i dostawa³em kicki.
MexikanoS - Nom, jak mi jest przykro, ale jak widzisz tu nie chodzi o to, ¿e mnie kickuj±, bo mam to akuratnie w dziurce od nosa .
Ostatnio zmieniony przez Every 2009-07-18, 11:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ogólnie nie umiecie graæ spokojnie? Ja te¿ z Kiperem zawsze siê k³óci³em/wyzywa³em, ale traktujemy to jako ¿arty. Ludzie przychodz± sobie pograæ na serwerze, ale zawsze kto¶ siê znajdzie, ¿e wejdzie i zacznie szukaæ zaczepki bo mu siê nudzi... Jak uwa¿asz siê za dojrzalszego od Kipera to powiniene¶ nic nie odpisywaæ, a on po chwili uspokoi³ siê, lub na odwrót, nie wiem kto zacz±³. W ten sam dzieñ kto¶ obra¿a³ go za pomoc± nicków "AnalWithKiper" na pocz±tku my¶la³em, ¿e tylko siê bawicie, ale przeistoczy³o siê to w istny "flamewar".
Moim zdaniem Kiper powinien zostaæ na swojej funkcji. Dlaczego? Ju¿ odpowiadam, osobi¶cie czêsto gram na serwerze PKS'u i chyba niema dnia kiedy go nie widzê na li¶cie graczy. Niektórzy modkowie/opkowie/czy co to jest graj± bardzo ma³o i dlatego na nich niema ¿adnych skarg...
Ca³y ten topic niema sensu, a jak dosta³e¶ bana to popro¶ kogo¶ o odbanowanie...
Crack - Co z tego, ¿e mam bana? Ale to nie temat o mnie. Ta, nie bronie ludzi± aby oni grali na serwerze SA-MP. Jako, ¿e ja dosta³em bana tylko z tego wzglêdu, ¿e mu pocisn±³em. On polecia³ na skargê do Silverusa, wpad³ i dosta³em bana i jako¶ nie p³aczê.
Czy nick 'AnalWithKiper' jest obra¿eniem, mo¿e ch³opak d±¿y do tego, aby [cenzura]** sobie z nim anala? . Nie wiem, sprawy intymne zostawiamy im. BTW. FallouT s³ysza³ przez telefon jak siê bawiê [bardzo szybko siê roz³±czy³, po tym co pisa³ na YT] . Dla mnie to by³ tylko powód do ¶miechu, bo teksty Kipera oraz jego umiejêtno¶æ opcji /Kick ID jest baaaaaardzo ¶mieszna .
Ja tam trzymam siê swojego zdania, ¿e Administracja serwa powinna zmieniæ Opków/Modów, a w najlepszym wypadku przekazaæ tê opcje osobiê która bêdzie wiedzia³a co z ni± zrobiæ. BTW!
Ka¿dy Moderator/Opek musi postêpowaæ wed³ug nastêpuj±cej zasady [wszêdzie taka panuje].
`1. Podczas gdy Moderator/Opek jest wyzywany, b±d¼ jest jaki¶ User mu przeszkadza, nale¿y najpierw ostrzec o tym, ¿e je¿eli jeszcze raz tak zrobi, lub sytuacja bêdzie siê powtarzaæ, zostanie on zkickowany . Reakcja Opków/Modków = Wyzwiska.
Jest tylko 1 zasada, reszta to tylko ¶mieci
-------------------------------
Mexi - Kiper pocisna³ mi na YT, to ja nie mam zamiaru olewaæ tego, i pocisn±³em mu z takim skutkiem, ¿e mam bana i jestem fajny. I nie bêdê prosi³ o UN-Bana.
Ostatnio zmieniony przez Every 2009-07-18, 11:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Siêgaj±c pamiêci± odk±d Ciê pozna³em zawsze by³e¶ arogancki, wyzywa³e¶ innych i mia³e¶ swoje wielkie kompleksy To ¿e masz bana to tylko Twoja wina, bo w±tpiê ¿e Kiper zacz±³ Ciê wyzywaæ tak sam od siebie, lecz je¶li on np. przesta³ Ciê wyzywaæ to widzê ju¿ z Twojej strony ogromny ¿al i¿ jeste¶ gorszy, i musisz mu pocisn±æ! Tak siê wiêc sta³o, po czym Kiper mia³ tego do¶æ i poszed³ po Silverusa, zabawa siê skoñczy³a - dosta³e¶ bana wszyscy s± szczê¶liwi... Widzisz jak to jest, nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy bo zawsze tam ucierpisz.
Dodam ¿e, takie sytuacje siê powtarzaj± bo ja nie wchodzê na SA-MP i brak ³ady i samary.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Cloud [Usuniêty]
Punkty: 666626588
Wys³any: 2009-07-18, 14:00
"Po 1st. dla Ciebie Pan Every, nie wiem czy wiesz, ale jako¶ nie pozwoli³em Ci mówiæ do mnie na Ty .;)). "
Gdyby¶ wiedzia³ kim tak naprawdê jestem to by¶ inaczej ¶piewa³ ch³opaczku
"Po 1st. dla Ciebie Pan Every, nie wiem czy wiesz, ale jako¶ nie pozwoli³em Ci mówiæ do mnie na Ty .;)). "
Co mnie to obchodzi kim jeste¶ lool, no kim jeste¶?;]
Co mnie to obchodzi, ¿e robimy offtopic?
Ostatnio zmieniony przez Every 2009-07-18, 18:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Cloud [Usuniêty]
Punkty: 7975
Wys³any: 2009-07-18, 15:12
Every napisa³/a:
Cloud napisa³/a:
Co mnie to obchodzi kim jeste¶ lool, no kim jeste¶?;]
Gdyby wszyscy wiedzieli jaki by³by sens tego konta?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum