Witam. ChciaÂłbym zaprezentowaĂŚ moje duo z Fellym, ktĂłre wyszÂło Âświetnie i pod wzglĂŞdem montaÂżu jak i stuntĂłw. Zamieszczam 2 party poniewaÂż intro renderowaÂłem osobo gdyÂż motion blur zrobiÂł swoje i rendering trwaÂł godzine. Bez przedÂłuÂżania, kilka screenĂłw na zachĂŞte i moÂżecie pobieraĂŚ
No to tak. Editing œredni, spodziewa³em siê lepszego. Czasami zas³ania³ 1/3 stuntu. Moim zdaniem FeLLy da³ lepsze stunty od twoich. By³o widaÌ tam kreatywnoœÌ, twoje wychodzi³o tak "sztywno" (bez urazy). Muzyka nie przypad³a mi do gustu. Wole ostrzejsz¹.
Ale:
Stunty: Felly You are Good Stunter But Your Stunts was Easy Sorry, Stranger Jestes Dobrym Stunterem, Szczerze SpodziewaÂłem czegos lepszego, Tylko jeden stunt mi sie podobal ;]
ten p2b2Prec w LS Przy lotnisku. Ale Dam 4+/5
muzyka: Hmmmm co do Muzyki sÂądze Âże byla Bardzo dobrze dopasowana ;]
Edit: Troche mnie draÂżnil PoczÂątek ;] Intro Cool I Main (OprĂłcz PoczÂątku Cool)
Wiek: 32 Dołączył: 6316 dni temu Posty: 99 Skąd: WrocÂław
Punkty: 6860
Wysłany: 2009-07-19, 07:57
Mi siĂŞ podobaÂło masz styl taki jaki lubiĂŞ
DobraÂłeÂś ÂświetnÂą muzĂŞ
Stunty byÂły na poziomie
MontaÂż byÂł wspaniaÂły
Aby siĂŞ juÂż nie podlizywaĂŚ
Daje 5/5
Wiek: 34 Dołączył: 6751 dni temu Posty: 470 Skąd: Ostro³êka
Punkty: 460
Wysłany: 2009-07-19, 11:31
Stranger sam dobrze wiesz, jakie ja mam zdanie na temat twoich produkcji. Ale je¿eli nie pamiêtasz chêtnie ci przypomnê. Otó¿ stynty wygórowane, monta¿ i muzyka to samo, co daje piêkny efekt. Film bardzo mi siê podoba³, zreszt¹ jak ka¿dy inny z twojej stajni. Tyle ode mnie. 8+/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum