Wiele ludzi narzeka, ¿e nie potrafi obs³ugiwaÌ Sony Vegas'a... Po tym tutorialu, nawet nie wa¿cie siê tak mówiÌ... Tutorial zosta³ zrobiony przez THEFTman'a, i to jemu nale¿¹ siê brawa za ten poradnik... Polecam œci¹gn¹Ì, a nie ogl¹daÌ stream na FF...
Wysłany: 2008-03-08, 21:31
Bardzo dobry tutek. WidaĂŚ, ze TM potrafi wyjaÂśniĂŚ(pomimo mojego "englisza" zrozumiaÂłem wszystko! Szkoda, Âże nie dziaÂła u mnie SV 7... Ale mam nadzieje, ze siĂŞ to kiedyÂś zmieni. W kaÂżdym razie. PasowaÂło by zrobiĂŚ temat, jak na GTAS "Porady przy montaÂżu". Jest to bardzo potrzebne dla osĂłb, ktĂłre uczÂą sie montowaĂŚ
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Bardzo dobry tutek. WidaĂŚ, ze TM potrafi wyjaÂśniĂŚ(pomimo mojego "englisza" zrozumiaÂłem wszystko! Szkoda, Âże nie dziaÂła u mnie SV 7... Ale mam nadzieje, ze siĂŞ to kiedyÂś zmieni. W kaÂżdym razie. PasowaÂło by zrobiĂŚ temat, jak na GTAS "Porady przy montaÂżu". Jest to bardzo potrzebne dla osĂłb, ktĂłre uczÂą sie montowaĂŚ
Popieram. Albo lepiej - niech ktoÂś zrobi 1 temat w tym dziale i da tam tutoriale do SV.
Ja teÂż korzystam z SV 6.0a . Najlepsza wersja wg mnie.
Co do tutorialu jest on zrobiony profesjonalnie i przejrzyÂście i mimo Âże THEFTman polszczyznÂą nie wÂłada to nie trudno zorientowaĂŚ siĂŞ jak to czy tamto zrobiĂŚ.
Szkoda tylko Âże mnie ten tutorial niczego nowego nie nauczyÂł :562: .
P.S Dogger nie ma za co .
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum