Wysłany: 2009-07-31, 02:34 Pro Stunt Montage - Pinkkrzysiu!
Witam was - Pinkkrzysio. ChciaÂłbym zaprezentowaĂŚ wam swĂłj pierwszy film stunterski. Co prawda jestem profesionalnym stunterem, stuntuje juÂż od dÂłuÂższego czasu robiÂłem troche filmikĂłw ale ten jest pierwszym profesionalnym. MyÂślĂŞ ,Âże wam siĂŞ spodoba i go dobrze oceniciĂŞ SÂądzĂŞ ,Âże film wyszedÂł mi bardzo dobrze, stunty ktĂłre wam pokaÂże sÂą w peÂłni profesionalne i efektywne. Zatem miÂłego oglÂądania. Pozdrawiam Wszystkich! Pinkkrzysiu!
Wiek: 34 Dołączył: 6654 dni temu Posty: 470 Skąd: Ostro³êka
Punkty: 460
Wysłany: 2009-07-31, 09:40
Pinkkrzysiu napisał/a:
Co prawda jestem profesionalnym stunterem
Nie wspomniaÂłeÂś tylko o tym, Âże jesteÂś cheaterem, co caÂłkowicie zmienia postaĂŚ rzeczy.
Pinkkrzysiu napisał/a:
SÂądzĂŞ ,Âże film wyszedÂł mi bardzo dobrze, stunty ktĂłre wam pokaÂże sÂą w peÂłni profesionalne i efektywne.
Warto robiĂŚ z siebie idiotĂŞ? To co ty stworzyÂłeÂś, to nawet nie moÂżna nazwaĂŚ stuntami, a co tu mowa profesjonalnymi czy efektywnymi. Kolego, proponowaÂł bym najpierw 3 razy siĂŞ zastanowiĂŚ, zanim coÂś siĂŞ zrobi, albo co gorsza wrzuci na forum, takie jak te.
Profesjonalnie to ty cheatujesz, a my to tĂŞpimy!
A jeszcze problem nazwy, nie wiem ale wydajĂŞ mi siĂŞ, Âże juÂż kiedyÂś oglÂądaÂłem "profesjonalny" stunt film z GTA 4 o takiej nazwie, wiĂŞc gratulujĂŞ pomysÂłowoÂści.
¯eby tego wszystkiego by³o ma³o zawsze wystawiam ocenki, za film twojego dzie³a dam z ca³¹ pewnoœcia 0/10!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum