Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-01-07, 17:12
Film ten jest dosyæ dziwny. Niestety, beznadziejny monta¿ (co ohydne intro!), brak zgrania z muzyk±, "d³ugo¶æ" stunta, napis "replay", raz mignê³y Ci HUDy oraz s³aba praca kamery pokazuj± Twój brak do¶wiadczenia. Jednak - po wspomnianym beznadziejnym intrze oczekiwa³em nastêpnego filmu "jakiego¶ stuntowego pomyleñca" - myli³em siê - stunty stoj± na naprawdê wysokim poziomie - by³em wrêcz zaszokowany!!! Mam byæ szczery? - daj komu¶ innemu do zmontowania Twój nastêpny film, lub po protu siê doszkol w montowaniu, a wyjdzie Ci jeden z lepszych (polskich) stuntfilmów z VC.
Miejscówki stare lecz stunty nawet dobre wiêc gdyby nie monta¿ by³o by ca³kiem nie¼le je¶li masz du¿e problemy z monta¿em to mo¿esz kogo¶ oto poprosiæ.
Ocenka +6/10 ze wzglêdu na stunty.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 33 Do³±czy³: 7425 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-01-07, 21:41
no i znowu poczu³em sie doceniony ;P nie wiem czy ¶wiadomie ale u¿y³e¶ muzyki z Playgrounda 2 ( ten film robi "furrore" po miesi±cach od premiery ty u¿y³e¶ muze z niego Zoolwiq trik ) CO do filmu by³ interesuj±cy a intro nie by³o ob¿ydliwe bo go nie by³o to by³ napis pocz±tkowy stunty dobre choæ niektóre znane i szkoda ¿e taki krótki wiêc:
Stunty: 6+
Monta¿: 7- ( stara³e¶ siê przynajmniej ;P )
Muzyka: 5 ( choæ z mojego filmu nie byt dobra do stunta )*
Ogó³em: 6
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum