Tutorial pokazujê jak zrobiæ wiêkszy skok cabbiem przy boostach. Nie wiem kto wymy¶li³ t± metodê, ale nie znalaz³em nigdzie tutoriala, wiêc sam go zrobi³em.
Je¿eli kto¶ nie rozumie za dobrze Angielskiego, to wystarczy zrobiæ jeden skok, a pó¼niej kolejny i bêdziesz mia³ 2x wiêksz± wysoko¶æ skoku
Wiek: 33 Do³±czy³: 6727 dni temu Posty: 182 Sk±d: przylec± kosmici?
Punkty: 441
Wys³any: 2009-09-09, 19:17
Dash napisa³/a:
W boostach chodzi tylko o fps
Nie mogê siê z tym zgodziæ ... Ja mam 60fps i zrobi³em boosta na wysoko¶æ 1300ft "zwyk³± myszk±" Dani0 ile by tam nie mia³(100/110?) zrobi³ cos oko³o 1500/600 Tak wiêc ... Oczywi¶cie im mniej tym trudniej lecz im wiêcej nie koniecznie ³atwiej.
Co do tutka to pokaza³e¶ co i jak tylko, ¿e... Na chwile obecn± ma³o komu to potrzebne Dlaczego? Otó¿ nie daje to wiêkszej wysoko¶ci podczas bootu :P Jedynie pozwala "wskoczyæ" na ¶ciany takiego typu jak pokaza³e¶ na filmiku, wielki plus za wykonanie, wielki plus za chêci i wielki plus od tych którzy bêd± sobie mogli pospamowaæ
Nie mogê siê z tym zgodziæ ... Ja mam 60fps i zrobi³em boosta na wysoko¶æ 1300ft "zwyk³± myszk±" Dani0 ile by tam nie mia³(100/110?) zrobi³ cos oko³o 1500/600 Tak wiêc ... Oczywi¶cie im mniej tym trudniej lecz im wiêcej nie koniecznie ³atwiej.
Co do tutka to pokaza³e¶ co i jak tylko, ¿e... Na chwile obecn± ma³o komu to potrzebne Dlaczego? Otó¿ nie daje to wiêkszej wysoko¶ci podczas bootu :P Jedynie pozwala "wskoczyæ" na ¶ciany takiego typu jak pokaza³e¶ na filmiku, wielki plus za wykonanie, wielki plus za chêci i wielki plus od tych którzy bêd± sobie mogli pospamowaæ
Oczywi¶cie ¿e daje. Masz wiêksz± prêdko¶æ przy locie na ¶cianie = polecisz wy¿ej przy booscie. Przynajmniej ja tak mam
Wiek: 33 Do³±czy³: 6195 dni temu Posty: 663 Sk±d: Myszków
Punkty: 28050
Wys³any: 2009-09-09, 19:45
FlowIsBack2 napisa³/a:
Kafel napisa³/a:
Dash napisa³/a:
W boostach chodzi tylko o fps
Oczywi¶cie ¿e daje. Masz wiêksz± prêdko¶æ przy locie na ¶cianie = polecisz wy¿ej przy booscie. Przynajmniej ja tak mam
Wiek: 39 Do³±czy³: 6769 dni temu Posty: 665 Sk±d: Bartoszyce
Punkty: 511
Wys³any: 2009-09-09, 20:47
Wypowiem siê na temat boostingu, jak dla mnie temat o którym wiem bardzo du¿o.
Do wykonania czego¶ takiego jak "boost" potrzebny/a jest dobry komputer, myszka te¿ ale w mniejszej kwestii. Co znaczy dobry komputer? ¦rednio 60 FPS, jak ogl±dali¶cie moje boost sola, by³y zrobione na 50-60 fps. Niektóre boosty, chyba z 2-3 zrobi³em na 100 fps na komputerze mojej siostry. Wykonane by³y na zwyk³ej myszce a4tech za groszê, bodaj¿e 10z³ 5 lat temu. Ci±gle k³ócicie siê na ten temat, jeden mówi, ¿e fps s± potrzebne, drugi nie. Panowie. Zapewniam, ¿e na 40 fps boosta nie zrobicie. 60+ fps s± minimaln± liczb±, do wykonania dobrego, wysokiego, dalekiego boostu. Tak wiêc Skamer, s³ysza³em ¿e masz co¶ ko³o tego fps co ja, wiêc dupa w kroki, czy tam kroki w dupê i rób! [tak wiem, Cie to nie interesuje -.-]
Wiek: 33 Do³±czy³: 6195 dni temu Posty: 663 Sk±d: Myszków
Punkty: 28050
Wys³any: 2009-09-09, 21:36
Macc napisa³/a:
Tak wiêc Skamer, s³ysza³em ¿e masz co¶ ko³o tego fps co ja, wiêc dupa w kroki, czy tam kroki w dupê i rób! [tak wiem, Cie to nie interesuje -.-]
najnowszy boost Skamera jaki widzia³em by³ robiony na H , wiêc nie wiem czy go to zainteresuje
Nie interesuje mnie boostowanie, w tych trikach nie widzê po prostu nic ciekawego ju¿... Nawet jakbym mia³ te 100 fps to stara³bym siê robiæ triki polegaj±ce na precyzyjnym l±dowaniu ni¿ na wysoko¶ci. Lepiej zaskoczyæ pomys³owo¶ci± ni¿ robiæ w kó³ko to samo.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Punkty: 70
Wys³any: 2009-09-13, 12:08
Ja mam ok. 30-40 fps i nie mogê boostowaæ
Skamer napisa³/a:
Nie interesuje mnie boostowanie, w tych trikach nie widzê po prostu nic ciekawego ju¿... Nawet jakbym mia³ te 100 fps to stara³bym siê robiæ triki polegaj±ce na precyzyjnym l±dowaniu ni¿ na wysoko¶ci. Lepiej zaskoczyæ pomys³owo¶ci± ni¿ robiæ w kó³ko to samo.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum