Wiek: 33 Dołączył: 7430 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-01-08, 17:36
:549: PrzytkÂło mnie - to TwĂłj pierwszy stunt? Jestem naprawdĂŞ pod wraÂżeniem - przyzwoite intro (prĂłcz obrzydliwego napisu "New Generation Stunt"), montaÂż teÂż niezgorszy - jest zgranie z muzykÂą bez uÂżycia zbĂŞdnych efektĂłw no i oczywiÂście znakomite stunty! - ostatnio wyszÂło naprawdĂŞ wiele stuntfilmĂłw i ten zrobiÂł na mnie najwiĂŞksze wraÂżenie. Po pierwzym stuncie oczekiwaÂłem czegoÂś... podobnego do wÂłaÂśnie tych produkcji, ale ten zaskoczyÂł mnie bardzo pozytywnie. Wniosek? - CHCESZ BYĂ W PKSie?
Wiek: 37 Dołączył: 7403 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-01-08, 18:08
Mi siĂŞ wydaje, Âże juÂż gdzieÂś widziaÂłem ten film.
Bardzo mi siĂŞ podoba. Drool chyba jest takiego samego zdania, jak ja.
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-01-08, 18:17
Wow!
Ty jesteÂś normalnie Chopinem wÂśrĂłd stunterĂłw! TwĂłj pierwszy stunt i tricki na bardzo wysokim poziomie - po prostu rewelacja!
Monta¿ ca³kiem przywoity... muzyka nie przypad³a mi do gustu, ale pasuje. Trochê siê zmartwi³em, bo widzia³em tam 2 moje tricki, które chcia³em daÌ do mojego filmu ;/ ale có¿...
Wiek: 33 Dołączył: 7427 dni temu Posty: 373 Skąd: z ÂŁomÂży
Punkty: 8840
Wysłany: 2007-01-09, 17:22
ogólne wrazenie po filmie jest baardzo pozytywne ale jednak... muzyka troche zbyt rozœpiewana ale mo¿e byÌ. Monta¿ momoentami dobry ale ogólnie nic specjalnego. Triki dobre choÌ z baardzo znanych miejscach i triki w nowych miejscach mo¿na policzyÌ na palcach u r¹k ( mo¿e troche siê czepiam ) ale jednak jest to twój pierwszy film ( o ty ! zrobi³em 7 trików z tego filmu przed tob¹ i 2 z nich pos³a³em do TA2, kilka z nich by³o w For No Reason a mimo tego ich nie wycofa³eœ a mo¿e nie ogl¹da³eœ FNR ) Te wszytkie znaczne + i ma³e - w po³¹czeniu z faktem ¿e dopierop zaczynasz powoduj¹ ¿e twoje szybki przyjêcie do PKSu jest w 100% dobrym posuniêciem i spodziewam siê jeszcze wielu fajnych filmów z twoim udzia³em. Ocenki:
Muzyka: 7
MontaÂż: 7
Stunty: 9+
OgĂłlnie 8+ / bo triki najwaÂżniejsze i to "twĂłj pierwszy raz"
Punkty: 5065
Wysłany: 2007-01-10, 14:23
Heh stunty do filmu byÂły robione jeszcze grubo przed ÂświĂŞtami tylko nie chciaÂło mi sie zabraĂŚ z montaÂż i dlatego wypuÂściÂłem film dopier po nowym roku.
A co do NFR to widziaÂłem go dopiero wczoraj pierwszy raz takze nie bylo mozliwosci odpatrzenia stuntĂłw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum