Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Skamer
2010-09-18, 13:06
[PKS]Time Of Return.
Autor Wiadomo¶æ
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7308 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2009-09-20, 20:58   

¦wietny film, poniewa¿ ka¿dy da³ z siebie wszystko, i to jest widoczne po efgektach pracy. Film od samego pocz±tku przypomina³ mi o tym. Stunty s± ¶wietne.
Drugi z kolei stunt, stunt mariusza by³ ciekawy, bo l±dowanie by³o trochê nieoczekiwane dla mnie, a trick niepowtarzalny. Jeszcze jeden z jego tricków przypomnia³ mi stunt Raziela z innego filmu.
Soul ju¿ przy pierwszym swoim stuncie pokaza³ profesjonalne l±dowanie.
Tu, w tym filmie bardzo wyró¿ni³ siê Skramer, ale on zowni³ prawie ca³y film. Zo³ni³ film rowerem, zrobi³ to tak¿e w samochodzie, przestanici³ i zgrajndowa³ podwójnie ¶cigantem i motokrosem dachy l±dowa³. Zrobi³by to jeszcze na dziesi±tki innych sposobów, gdyby film siê nie skoñczy³ tak szybko.
Poza Skramerem tak¿e Dash pokaza³ klasê przelatuj±c i l±duj±c widowiskowe kombosy.
Kusiu i VIP ¶wietnie lataj± autem. I to bez skrzyde³!
Bardzo podoba³ mi siê led¿ grajnd Kusia z trikiem napowietrznym. To by³o ¶wietne.
Ostatni stunt z tego filmu, przypomina mi, ¿e Soulowi odbija palma na punkcie l±dowania. On robi to ju¿ profesjonalnie.
Gesior7 daje radê stanciæ po omacku. Mo¿e ma do tego specjalny wizjer na przyk³ad na podczerwieñ. Nie zdradzê tego, ale wiem, ¿e ten cheat nie by³ zabroniony.
¦wietne tricki wykona³ te¿ Roach w sk³adaniu filmu, ale on ju¿ do tego nawet w³asnego pojazdu nie potrzebowa³. Wyró¿ni³ siê od wszystkich naszych zmotoryzowanych i zrobi³ stunta kamer±. To przeros³o nawet moje stunty cienia.
Film ogl±da³o bardzo mi³o. = ) Ka¿dy da³ czadu i to jest widoczne.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7119 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2009-09-24, 11:34   

Wielki COME BACK niczym Majkel D¿ekson, choæ on umar³... Ale nie wa¿ne :D

Jestem mile zaskoczony widz±c kolejne dzie³o PKS'u. Byæ mo¿e to za sprawk± jakiego¶ stereotypu bad¼ nie wiem czego, spodziewa³em siê tego filmu w trochê pó¼niejszym okresie.. Pierwszy raz od dawna mogê zobaczyæ w PKS'ie szybko i sprawnie zrobiony film!

Edytor wykona³ ¶wietn± robotê. Nada³ temu filmowy ciekawy charakter, który podczas ogl±dania nie przeszkadza³ w odbieraniu tre¶ci. Co prawda, w paru momentach mo¿na ponarzekaæ na zbyt ciemny CC (po³±czony z ENB), jednak reszta w spania³y sposób to nadrabia³a. Podczas ogl±dania filmu by³em równie¿ ciekawy nazwy zespo³u muzycznego. Trochê zaskoczony odpowiedzi±, i¿ byli to akurat cz³onkowie SotY, gdy¿ nie zna³em u nich tak dobrej piosenki! A piosenka sama w sobie by³a równie¿ dobrze dobrana do ca³o¶ci :)

Stunty s± kwesti± trochê zró¿nicowan±. Z wielk± przyjemno¶ci± ogl±da³o siê kombosy i nowe stunty, jednak w paru miejscach poziom nieznacznie odskakiwa³ od reszty. PKS to grupa po solidnej przebudowie, mam nadzieje ze w nastêpnym filmie poka¿± ju¿ ¶wiatow± klasê w ka¿dym calu.

¦wietna robota, Panowie! Oby tak dalej!

I dla moich przyjació³!

VIP|Michu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6892 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 2530
Wys³any: 2009-09-24, 21:43   

Dobry film, wiele ciekawych i kreatywnych stuntów. Tylko te pojazdy na landach mi siê zbytnio nie podoba³y. Muzyka dobra (choæ szkoda ¿e nie wykorzystana ca³a), monta¿ te¿.
Mi³o widzieæ ¿e PKS 'wraca' choæ to i tak nie to samo co kiedy¶, za ma³o starych cz³onków. Teraz to ju¿ prawie jak nowy crew :)

7.2/10

VIP|Mewka 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6857 dni temu
Sk±d: STM

Punkty: 1370
Wys³any: 2009-10-10, 11:40   

Niez³e niez³e, fajnie widzieæ G7 i Skamera z nowymi typami w teamie, dawno nic nie ogl±da³em, ale ten film wydaje siê przyzwoity.

>>Database<<

VIP|Charnel 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6968 dni temu
Sk±d: mazowsze

Punkty: 11914
Wys³any: 2009-10-22, 18:30   

Ogólnie stunty bardzo ciekawe, chocia¿ niektóre zbyt przekombinowane ale i tak mo¿na powiedzieæ ¿e dobrze siê prezentowa³y. Monta¿ bez zastrze¿eñ oprócz tego ¿e miejscami zbyt ciemno i nie by³o nic widaæ. Muzyka nie mój typ wiêc nie oceniam. Taka trochê powierzchowna ocena ale ju¿ dawno nie ogl±da³em ¿adnego stunt filmu i wypad³em z obiegu.

Stunty 8+/10
Monta¿ 7/10

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych