Wiek: 32 Dołączył: 7119 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2009-11-11, 12:32 Dyskusje na temat tegorocznej ligi.
W tym temacie kaÂżdy moÂże podzieliĂŚ siĂŞ swoim zdaniem na temat stunt ligi. MoÂżecie tutaj miĂŞdzy innymi podawaĂŚ swoje propozycje zwyciĂŞzcĂłw, dyskutowaĂŚ na temat trudnoÂści zadania i obsmarowywaĂŚ sĂŞdziĂłw delmÂą, jedynÂą margarynÂą w maÂśle. Piszta, co chceta, byle by z sensem. Bezsens traktowany bĂŞdzie warnem.
MiÂłego dyskutowania ÂżyczĂŞ!
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Witam. Mam proœbê. Mój komputer musia³ zacz¹Ì siê "psuÌ" - ³adnie to ujmuj¹c, tydzieù przed lig¹. Jutro ma przybyÌ do mnie ju¿ nowo zamówiony, ale wci¹¿ wci¹gam Windowsa i zanim œci¹gnê VC to trochê to potrwa. Da³o by radê przed³u¿yÌ start drugiej grupy ligi, gdzieœ tak na ... 13/14? Dziêkujê, pozdrawiam, pa!
Punkty: 780
Wysłany: 2009-11-12, 23:03
Szkoda Âże Mariusz nic nie daÂł, miaÂłem w sumie daĂŚ w.o. gdyÂż miaÂłem problemy ze sprzĂŞtem, naszczĂŞÂście Mexicanos mi pomĂłgÂł rozwiÂązaĂŚ pewnien problem. 2 grupa zapowiada siĂŞ ciekawie, sami b.dobzi stunetrzy
Punkty: 780
Wysłany: 2009-11-14, 14:02
Gryzlek ma racje, Art nie zrozumial zadania, nie wiem co sedziowie z tym zrobia. Tak wogĂłle to grupa 3 oddaje stunty szybciej niÂż 2 , Soul nigdy nie wiadomo..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum