Wiek: 31 Do³±czy³: 6375 dni temu Posty: 225 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 12520
Wys³any: 2009-11-14, 11:10 PARADISE ADVENTURE
Witam serdecznie wszystikich forumowiczów. Dzisiaj, dnia 14.11.2009r. chcia³bym Wam przedstawiæ moje nowe dzie³o stunterskie - kolejne i najlepsze solo edytowane przez mojego kumpla z klanu - IwNinGa. Film powstawa³ bardzo d³ugo. Praktycznie od pocz±tku momentu, w którym zacz±³em wystêpowaæ w collabach. Obecnie, dziêki FS, jestem ju¿ bardzo do¶wiadczony i wypuszczam to solo, opatrzone tytu³em PARADISE ADVENTURE ( rajska przygoda) Intrem i stuntami zaj±³em siê ja, wszystko inne zmontowa³ mi IwNinG, za co bardzo mu dziêkujê. Cieszê siê tak¿e ze ¶wietnych guestów, które do mnie przyby³y. Nie pozostaje mi nic innego, jak czekaæ na wasze liczne oceny i komentarze oraz ¿yczyæ wszystkim mi³ego ogl±dania mojego nowego sola ;]
Intro - podoba³ mi siê pocz±tek, nawet siê u¶miechn±³em, ciekawe to wygl±da³o, jedyne co mi siê nie przypad³o do gustu to, to co¶, jakie¶ kreski w nieba w LV, mog³oby byæ samo ¶wiat³o, wtedy by³o by ok.
Edit - tutaj jak to Iwning, nie by³o ¿adnych niesamowitych efektów i innych takich, po prostu sklejenie klipów, czysty monta¿, kilka efektów, które nie zas³ania³y czê¶ci stuntów, ³adnie wszystko widaæ o co chodzi w ka¿dym tricku.
Muzyka - tutaj pojawi³ siê stary utwór, który znam do¶æ dobrze, mog³e¶ wybraæ co¶ lepszego, ale ogólnie ujdzie.
Stunty - chyba najwa¿niejsza rzecz w ka¿dym stuntfilmie, przynajmniej dla mnie
Oczywi¶cie opener by³ najlepszym stuntem, uwielbiam go, pokazuje jaki masz poziom w stuntowaniu samochodem. Kilka stuntów nrg, które dla mnie nie by³y nad zbyt wysokim poziomie, ale powtarzam, ¿e nadganiasz wszystko infernusem, bardzo fajnie.
Podoba³ mi siê stunt Arta, nie czêsto mo¿emy zobaczyæ Stalliona w akcji
Vip~ te¿ ujdzie.
Ogólnie mówi±c - najlepsze stunty infernusem, kilka ciekawych nrg, jeden sandkingiem Czekam na nastêpne solo.
Co do Intro. Bardzo mi siê podoba³o, fajny klimat. Mogê nawet napisaæ, ¿e mnie rozbawi³o
nie widzia³em jeszcze tak ciekawego Intra. Za to du¿y plus ode mnie.
Teraz czas na ocenê monta¿u. Monta¿ Iwninga jest do¶æ znany i jedyny w swoim rodzaju,
lecz tym razem nie przypad³ mi do gustu. Zupe³nie nie podoba³o mi siê ENB w tym filmie.
Wiele lepiej wygl±da³oby bez ENB, a danie jakiego¶ lekkiego CC. Kamera czasami
wchodzi³a w ziemiê, nie podoba mi siê to w filmach, gdy¿ mo¿na to usun±æ przez zwyk³e
wczytanie Replay'a jeszcze raz i nagranie, ale mniejsza z tym. Ogólnie mo¿e byæ.
Na pewno nie zaliczê tego monta¿u, do najlepszych zmontowanych filmów przez Iwninga.
Muzyczka - Muzyczka jak muzyczka. Du¿o znaczy w filmie, lecz ta piosenka by³a do¶æ
stara. Tak jak Crack znam go znakomicie.
Stunty - Tutaj niezbyt ciekawie. Co prawda najbardziej spodoba³ mi siê opener. Bardzo
ciekawe i kreatywny stunt, za co dajê Ci plusa, lecz reszta taka sobie. Nie podoba mi
siê, gdy kto¶ daje stare stunty z collabów, do solówki. W solówce powinny siê znale¼æ
same nowe stunty, ale to Twój wybór. Kilka stuntów przypad³o mi, do gustu. lecz
podkre¶lam kilka. Wiêkszo¶æ to do¶æ s³abe stunty. Liczê, ¿e w nastêpnej solówce
poka¿esz i zaskoczysz mnie swoimi stuntami.
No có¿, trzeba podsumowaæ. Film ogólnie nie przypad³ mi, do gustu, poza czê¶ci±
pierwsz± - Intro. ¯yczê powodzenia w kolejnych produkcjach.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6567 dni temu Posty: 335 Sk±d: ¦widnica
Punkty: 11049
Wys³any: 2009-11-14, 14:00
Adik powiem ci szczerze ¿e dla mnie ownisz !
Intro by³o bardzo ciekawe i nie z³y by³ pomys³ +
co do monta¿u niema zastrze¿eñ ¿adnych , tylko same plusy bo sam bym lepiej nie zmontowa³ +
muzyka hmmmmmm stary dobry song którego lubiê +
Stunty tak jak roah juz napisa³ " Nie podoba mi
siê, gdy kto¶ daje stare stunty z collabów, do solówki "
niektóre stunty kreatywne co mi siê bardzo podoba u ciebie - +
Jak dla mnie to najlepsz± czê¶ci± filmu by³o twoje intro oraz ten niewypalony stunt z cofniêciem i zrobieniem go na nowo^^. Ciekawy monta¿. Stunty przeciêtne. Muzyka hmm... co¶ mi siê nie spodoba³a. To chyba tyle je¿eli chodzi o mnie.
1:46 - 1:58 - Jeden z lepszych stuntów infernusem, pamiêtam go dobrze z Best of PL, super, idealny opener.
1:59 - 2:11 - Stoppie 2 backwardstoppie 2 prec, wygl±da fajnie, ale ma³o dynamicznie.
2:12 - 2:21 - Tutaj stunt sandkingiem z landem na drzewie, ok.
2:22 - 2:30 - Dropbump2grind(?), lepiej by wygl±da³o jakby¶ zrobi³ to na ten ¿ó³ty d¼wig czy co to jest, jeszcze lepiej bulletem, sam kiedy¶ tak próbowa³em
2:31 - 2:39 - Stare miejsce, dla mnie nic ciekawego.
2:40 - 2:45 - Taki jaki¶ dziwny grind, nie za bardzo mi siê podoba.
2:46 - 2:58 - Tutaj ciekawy pomys³, ale tamta siatka nie nadaje siê do grinda, ale jako¶ to wszystko wysz³o i wygl±da nawet ciekawie.
2:59 - 3:08 - Art - Niby nic specjalnego, ale osobi¶cie podoba mi siê u¿ycie Stalliona, a nie ci±gle jedno i to samo
3:09 - 3:17 - Znów prawie to samo, land na drzewie, ju¿ mi siê to nudzi.
3:18 - 3:29 - O! Jaka¶ nowo¶æ - boost! Ale znów na drzewo...
3:30 - 3:42 - bump2stoppie2grind, szkoda, ¿e to stoppie jakie¶ takie dziwne.
3:43 - 4:12 - nie lubiê takich stuntów, fe, precz z tym.
4:13 - 4:20 - Vip - hunter na infa i jest stuck, czy jak? Ogólnie ok.
4:21 - 4:29 - Tutaj fajne grindy infernusem, pewnie wymaga³o to wiele cierpliwo¶ci i szczê¶cia ¿eby trafiæ na ten nastêpny murek. Drugi z moich ulubionych stuntów w tym filmie.
4:30 - 4:34 - Takie sobie, ok.
4:35 - 4:50 - I znów dobrze dobrany finisher, super, w³a¶nie takie stunty pokazuj±, ¿e potrafisz stuntowaæ infernusami, bardzo dobrze potrafisz. Super!
Outro nie bêdê krytykowa³ bo niema potrzeby.
Przyk³ad, minuty podane - LINK
I do roboty, dawaæ fullreview.
Wiek: 31 Do³±czy³: 6375 dni temu Posty: 225 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 12520
Wys³any: 2009-11-14, 14:59
Serdecznie dziêkujê wszystkim za te mi³e, jak i mniej przychylne komentarze. Mo¿ecie byæ spokojni, w nastêpnej solówce nie bêdzie ju¿ stuntów u¿ytych w lidze b±d¼ collabach, tym solem chcia³em po prostu pokazaæ ca³o¶æ moich dokonañ w ostatnim czasie, a "best ofa" nie chcia³em robiæ. Serdecznie dziêkujê Crackowi za zrobienie tego ¶wietnego fullreviewa ^^ W mojej "karierze" zrobi³em bodaj¿e dwa, w tym jeden filmu trwaj±cego ok 9 min i wiem, ¿e trzeba siê sporo namêczyæ by co¶ takiego napisaæ. Mi³o, ¿e chcia³o Ci siê wypisywaæ minuty wszystkich stuntów akurat z mojego sola ;] No, to chyba wszystko co chcia³em w tym momencie napisaæ, oczywi¶cie czekam na nastêpne komentarze - te chwal±ce i krytykuj±ce
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum