Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Conspiracy II
Autor Wiadomo¶æ
Dogger 
Postrach forum

Do³±czy³: 6908 dni temu
Sk±d: Wroc³aw

Punkty: 2727
Wys³any: 2009-11-21, 15:13   Conspiracy II

Witajcie.
Bodaj¿e 8'mio miesiêczny okres oczekiwania zakoñczy³ siê, mo¿na by rzec, sukcesem. Sukcesem jest to, ¿e ten film w koñcu wyszed³ na ¶wiat, podczas, gdy ju¿ tylko ja wierzy³em, ¿e premiera jednak nast±pi.
Po udanej "jedynce" du¿o ludzi napcha³o siê do pocz±tkowego projektu.
Dla mnie by³o to pewnego rodzaju osi±gniêcie, ale ca³a euforia zniknê³a, kiedy deadline dobieg³ koñca. Mniej, ni¿ po³owa zapisanych stunterów odda³a replay'e. Na szczê¶cie stuff który otrzyma³em, nie by³ z³y, wiêc jako¶ prze³kn±³em ¶linê i wzi±³em siê za nagrywanie. Niestety w miarê nagrywania uzna³em, ¿e jak na razie moje wysi³ki nie maj± sensu, wiêc rozpocz±³em fazê zbierania stuntów na nowo.
Tym razem nie spotka³em siê z tak wielkim rozczarowaniem i mo¿e z trochê wieksz± motywacj± przyst±pi³em do ponownego nagrywania i monta¿u. Od tamtego momentu wszystko sz³o ju¿ g³adko i nawet nikt mi nie ju¿ nie tru³ na gg, bo wszyscy my¶leli, ¿e projekt umar³.
Mo¿na by by³o tak uznaæ, ale w³a¶nie w tej chwili przedstawiam wam zmartwychwstanie.
Doprowadzi³em do koñca projekt spisany na straty i w³a¶nie to jest moim sukcesem.
To jak on wyszed³, zostawiam ju¿ tylko wam.

Zapraszam do ogl±dania, po do¶æ nudnym wstêpniaku.

PS. W paczce HIGH DEFINITION znajduje siê film razem z bonusikami od Dogger'a.
PS2. Je¿eli ¶ci±gasz tylko MEDIUM QUALITY, lub LOW QUALITY, paczkê bonusow± mo¿esz pobraæ tutaj.

Conspiracy II:

High Definition 1280x720 - .mkv - 362 MB:
Megaupload
Filefront

Medium Quality 1024x576 - .avi - 225 MB:
Megaupload

Low Quality 640x360 - .avi - 112 MB:
Sendspace

YouTube Streaming:
YouTube
YouTube HD
Ostatnio zmieniony przez Dogger 2009-11-24, 16:57, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Kiper 
Moderator

Do³±czy³: 6094 dni temu
Sk±d: ¯ywiec

Punkty: 4458
Wys³any: 2009-11-21, 15:37   

zassa³em ju¿ ten Extra pakunek. Teraz ¶ci±gam to HD :D potem zrobie Full reviev.

e/ Net lami i decyduje sie na LQ :( jeszcze 7 min...

Ostatnio zmieniony przez Kiper 2009-11-21, 15:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Dogger 
Postrach forum

Wys³any: 2009-11-21, 15:38   

Extra pakunek jest razem z wersj± HD g³upku :) :*

VIP|Art 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6100 dni temu
Sk±d: Myszków

Punkty: 28050
Wys³any: 2009-11-21, 15:42   

Zonk.

¦ci±gam MQ D: , pó¼niej edit.

Flow 
Amator postów

Do³±czy³: 6103 dni temu

Punkty: 16279
Wys³any: 2009-11-21, 15:43   

Jestem w filmie? Bo z tego co pamiêtam wys³a³em ¿alowaty stunt :S Czekam na YT bo z moim netem i tak nigdy nie ¶ci±gnê :P

Dogger 
Postrach forum

Wys³any: 2009-11-21, 15:45   

Tak FloW, jeste¶, i Twój stunt nale¿y wg. mnie do najbardziej kreatywnego w filmie. I YT nie spodziewajcie siê za szybko.

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7119 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2009-11-21, 16:44   

Renderowanie i uploadowanie zajê³o Ci a¿ dwa dni ;)

cieszy mnie bardzo fakt, i¿ film uj¿a³ swiat³o dzienne. Wielu z nas "skaza³o" ten projekt na niepowodzenie, jednak Ty siê nie podda³e¶ i dobrno³e¶ z Nim do koñca. Gdyby mo¿e "mój wk³ad organizacyjny" zaistnia³ w jakikolwiek sposób (by³em wspó³organizatorem, zaskoczeni?) zaistnia³, mo¿e film wyszed³ by znacznie szybciej, a nawet i "lepiej" w kwestii stuntów. Ale to przesz³o¶æ. Mam nadzieje, ¿e wybaczysz/cie.

Jestem obecnie w trakcie pobierania HQ. LQ pobra³em ju¿ wcze¶niej, aby jak najszybciej zobaczyæ film. Ciemno za oknem i pusty dom sprzyja³y stworzeniu odpowiedniego klimatu. Gdy w³±czy³em, by³em na prawdê ciekawy, jakie s± efekty. I nie zawiod³em siê. Intro na prawdê przyjemnie wprowadza³o do filmu. Ujêcia, jakie u¿y³e¶ do wstêpu bardzo mi siê spodoba³y. Jednak po kilku minutach, kiedy zaczyna³y sie pojawiaæ pierwsze klipy stuntów (w formie przeb³ysków) zacz±³em siê trochê niecierpliwiæ. Tutaj ten wstêp by³ trochê za d³ugi, nie mog³em w koñcu siê skupiæ na openerze, ale... wytrzyma³em i pierwszy stunt mia³em ju¿ za sob±. Podoba mi siê styl, w jakim edytowa³es. Nie ma tutaj multimum efektów, czysto i bez zbêdnego za¶miecania. Ma³y niedobór stuntów da³o siê odczuæ po kilku minutach ogl±dania (czasem za d³ugie ujêcia), jednak w konspekcie ogó³u nie przeszkadza³o to tak bardzo. Muzyka moim zdaniem odpowiednio dobrana :)

Same stunty, no có¿... Wielkich cudów tu nie by³o, ale parê stuntów na prawdê mog³a zaimponowaæ. Nie bêdê tutaj kogokolwiek faworyzowa³, bo poziom by³ ró¿ny, ale nie a¿ tak, aby mo¿na go okre¶liæ mianem "s³aby/¶redni".

Podsumowuj±c: film moim zdaniem zas³uguje na 8-/10. Problemy w realizacji i niewielkie braki udawa³o siê nadrobiæ. film ogl±da sie moim zdaniem bardzo przyjemnie. gratuluje wykonania zadania :)

PS: Gdy pobiorê HQ, postaram siê go jak najszybciej zuploadowaæ na YT :)

I dla moich przyjació³!

MexikanoS 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6130 dni temu
Sk±d: Mosina

Punkty: 2020
Ostrze¿eñ:
 8/3/6
Wys³any: 2009-11-21, 18:49   

: O

Gdy zobaczy³em ten post, to a¿ mi siê ¿ygaæ zachcia³o (przypominaj±c sobie ostatni polski niewypa³ Conspiracy I). Mówiê co tam, se lookne w LQ to (jeszcze wtedy gówno).

Po dwóch godzinach nudy, zobaczy³em na moim pulpicie paczkê z filmem. No to spojrza³em...

Stunty totalna klapa, ale ta muzyka :OOOO 15/10 Jest po prostu, zaje>.<. S³ucham jej non stop, normalnie pwned =D Edit te¿ 15/10

Muzyka + Edit - Non Ending Number/10
Stunty - 5/10

Na prawdê piêkna muzyka ... :)

// Wrzucam na YouTube wersjê Low Quality www.youtube.pl/user/lolixer

W NOCY WRZUCÊ WERSJE HIGH QUALITY XD

Jak Cie [cenzura], to Cie krew zaleje.

Ostatnio zmieniony przez MexikanoS 2009-11-21, 19:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

LeaR 
Amator postów

Do³±czy³: 6041 dni temu
Sk±d: Slovakia

Punkty: 950
Wys³any: 2009-11-21, 19:02   

i love that xD

Flow 
Amator postów

Do³±czy³: 6103 dni temu

Punkty: 16279
Wys³any: 2009-11-21, 19:52   

Nie mogê siê na ogl±daæ, to jest takie [cenzura] =D 10/10 dla stunterów i edytora, a Ty Dogger masz za³atwione u mnie ¿e zag³osujê na Ciebie na edytora roku tu i na Gtas.

MexikanoS 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6130 dni temu
Sk±d: Mosina

Punkty: 2020
Ostrze¿eñ:
 8/3/6
Wys³any: 2009-11-21, 20:07   

No lol, ten film jest chyba tak [cenzura], ¿e jak go ju¿ wrzuci³em, to nie chce mi siê przetworzyæ bo YT ma jaki¶ b³±d

Jak Cie [cenzura], to Cie krew zaleje.

Dash 
Wymiatacz

Do³±czy³: 6669 dni temu

Punkty: 57587
Wys³any: 2009-11-21, 20:55   

Po co znowu wrzucasz skoro ju¿ jest na YT ? .

Pierwsze nagranie <3 .

Dogger 
Postrach forum

Wys³any: 2009-11-21, 21:33   

Mi w³a¶nie te¿ nie chcia³ siê wrzuciæ na YouTube. :( ale Leard ju¿ go wrzuci³, wiêc nie trzeba. Link macie w pierwszym po¶cie.

Sedative 
Maniak postów

Do³±czy³: 6104 dni temu

Punkty: 1820
Wys³any: 2009-11-21, 21:34   

¦wietny film! Mam tylko pytanie do Ciebie, czy móg³bym go zauploadowaæ na moje YouTubowe konto? Nie wiem czemu, nie mam inteligentnego wyt³umaczenia, mam poprostu taki zwyczaj :x

Stunty
Tak wiêc, je¶li chodzi o stunty... Opener ¶wietny, Dogger masz racje, stunt FloW'a jest najbardziej kreatywnym stuntem z ca³ego filmu. Bardzo podoba³ mi siê finisher szuhos'a :) CSM sanchezem Streema równie¿ ¶wietny.

Monta¿
Wszystko zgrane z muzyk±, proste, a zarazem wywieraj±ce ¶wietne wra¿enie na mnie efekty.

Muzyka
Muzyka... No w³a¶nie, to te piosenki najbardziej mnie zaintrygowa³y w filmie. Mam do Ciebie pytanie Dogger. Czy ty remixowa³e¶ lub chocia¿ w jakikolwiek sposób edytowa³e¶ te utwory? Poniewa¿ s³ysza³em je chyba w innych filmach, lecz z tego co pamiêtam, nie posiada³y one pewnych "bitów" i innych "pierdó³". Bêdê wdziêczny za odpowied¼ ;) A je¶li mam oceniæ piosenki, to poprostu da³o ich siê s³uchaæ =)

Film zas³uguje na ocenê 8+/10.

Dogger 
Postrach forum

Wys³any: 2009-11-21, 21:51   

Pozmienia³em te piosenki, ale na pewno nie dodawa³em ¿adnych bitów, ani pierdó³ :)
A upload'uj sobie :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku