Cze¶æ. Chcia³ym wam przedstawiæ moje piersze i prawdopodobnie ostatnie solo w IV. Nie bêde robiæ zadnego nowego bo GTA IV znudzi³o mnie, zostane przy VC. Stunty zacz±³em robiæ kiedy dosta³em nowy komputer (w pa¼dzierniku) i najtrudniejsz± rzecz± by³o szukanie nowych stuntów. Stunty mog± nie byæ a¿ tak dobre, ale fajne by³o je robiæ, i cieszê siê z tego jak wysz³o to pod koniec :P Nie chcia³em robiæ zadnego overeditu, wiêc postanowi³em zrobiæ czysty edit do piosenki Dnb. Jestem pewny ¿e ta piosenka by³a u¿yta nie jeden raz, ale widzia³em j± tylko w jednym filmie który nie by³ nawet dobry. Mo¿esz tak¿e us³ysze¶æ ¿e piosenka ma s³ab± jako¶c, nie wie czemu. Sci±gna³em wersje 320kbps a piosenka ma s³ab± jakosc, przynajmniej dla mnie. Czasami mo¿esz zobaczyæ lagi, jest to spowodowane moim komputerem, który nie jest zbyt dobry, ale my¶lê ¿e nie zniszczy to filmu. Tak¿e chcia³bym podziêkowaæ Turtle Boy'owi który wyst±pi³ w filmie jako go¶æ
Wiek: 39 Do³±czy³: 6675 dni temu Posty: 665 Sk±d: Bartoszyce
Punkty: 511
Wys³any: 2009-11-24, 20:02 Re: The Ransom
Cytat:
Czasami mo¿esz zobaczyæ lagi, jest to spowodowane moim komputerem, który nie jest zbyt dobry...
No, z tego co widzê GTA IV idzie jak chcê, w SA te¿ masz chyba 100+ fps i on jest s³aby. Spoko kolego. Po co Ci nowy? Ale dobra, Twoje pieni±dze [a raczej... rodzciów]. Co do filmu, podoba³ mi siê bardzo, tylko wkurza³y mnie te dziwne tekstury czasem. Ale to na prawdê nie zniszczy³o zbyt mocno tego filmu. Muzyka jest ok, stunty te¿ na poziomie, choæ nie stuntujê w IV.
Bardzo fajny film FloW, szkoda, ¿e ju¿ nigdy nic nie wydasz z IV
Co do stuntów - kilka stuntów samochodami, które naprawdê przypad³y mi do gustu, mimo ¿e straci³em stunt Super GT/Cometem na skateparku (w sumie, nie jest on a¿ taki trudny). Opener bardzo fajny tylko wkurzaj± te niedoczytuj±ce siê teksturki drogi, finisher te¿ super. W filmie by³y chyba ze dwa grindy, dla mnie lepszy by³ ten na dachu.
Co do guesta bardzo fajny doublebump TB.
Edit - czysty, fajny, wysz³o Ci, jedynie do czego bym móg³ siê przyczepiæ to cofanie klipów w pewnym momencie filmu (przyd³ugawe)
Muzyka dnb... nie bardzo lubiê, ale tutaj mogê kilka razy pos³uchaæ i jako¶ mnie nie odrzuca.
Ogólnie OK.
Ostatnio zmieniony przez Crack 2009-11-25, 17:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Czasami mo¿esz zobaczyæ lagi, jest to spowodowane moim komputerem, który nie jest zbyt dobry...
No, z tego co widzê GTA IV idzie jak chcê, w SA te¿ masz chyba 100+ fps i on jest s³aby. Spoko kolego. Po co Ci nowy? Ale dobra, Twoje pieni±dze [a raczej... rodzciów]. Co do filmu, podoba³ mi siê bardzo, tylko wkurza³y mnie te dziwne tekstury czasem. Ale to na prawdê nie zniszczy³o zbyt mocno tego filmu. Muzyka jest ok, stunty te¿ na poziomie, choæ nie stuntujê w IV.
9/10.
Wpieprzasz siê w nie Twoje sprawy jakby¶ nie wiadomo kim by³.
Mexi: Ten strip club jest w pierwszym mie¶cie, na tej takiej po³±czonej wysepce.
Flow Macc chwali cie za film a ty wyskakujesz mu z takim tekstem ? Tym sprawiasz ¿e ludzie moga cie nie lubiæ co do filmu nie najgorszy choæ stunty nrg900 ¶mierdza mi modami
Ogólnie 6/10 bo nie jestem pewny czy to nie zmodzone.
Wiek: 39 Do³±czy³: 6675 dni temu Posty: 665 Sk±d: Bartoszyce
Punkty: 511
Wys³any: 2009-11-25, 16:09
Co masz na my¶li FloW? Stwierdzam fakt, ¿e masz dobry komputer, nie ka¿e Ci go nie zmieniaæ. Jeste¶ g³upim gówniarzem i nie potrafisz uszanowaæ niczego. Przekonasz siê, kiedy pójdziesz na swoje. Ok, teraz mo¿esz powiedzieæ, ¿e 'siê wpieprzy³em w Twoj± sprawê'.
Flow Macc chwali cie za film a ty wyskakujesz mu z takim tekstem ? Tym sprawiasz ¿e ludzie moga cie nie lubiæ co do filmu nie najgorszy choæ stunty nrg900 ¶mierdza mi modami
Ogólnie 6/10 bo nie jestem pewny czy to nie zmodzone.
Powiedzia³em prawdê.
A i je¿eli chcesz kogo¶ oskar¿aæ o mody, to lepiej sam zacznij graæ czysto
Macc napisa³/a:
Co masz na my¶li FloW? Stwierdzam fakt, ¿e masz dobry komputer, nie ka¿e Ci go nie zmieniaæ. Jeste¶ g³upim gówniarzem i nie potrafisz uszanowaæ niczego. Przekonasz siê, kiedy pójdziesz na swoje. Ok, teraz mo¿esz powiedzieæ, ¿e 'siê wpieprzy³em w Twoj± sprawê'.
Przecie¿ nie powiedzia³em ¿e chcê go zmieniaæ...I tak, on nie jest dobry na nagrywanie na Full Detalach w GTA IV. Ja nie umiem uszanowaæ niczego? Co Ty o tym mo¿esz wiedzieæ?
hahaha i kto to mowi . Ja nie moduje jezeli chcesz dowodu to napisz mi na gg zreszta i tak wkurzasz tymi zasranymi komentarzami i sam nie mozesz przyjac krytyki.
Fajny film : D Najbardziej mi siê podoba³ moment gdy muzyka siê zaczê³a rozkrêcaæ i w rytm muzyki pokazywa³e¶ w szybkim têpie tricki z filmu i w ostatnim momencie gdy ta postaæ zaczê³a strzelaæ =O To by³o ¶wietne! Co do stuntów to widaæ, ¿e wychodz± Ci car bumpy. Stunty nrg900 (czy jak to tam sie zwie) te¿ super. Film na tym samym poziomie co solówka Raekwona! Film na 9/10.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum