Punkty: 320
Wysłany: 2009-12-20, 20:36
Po 1.Stunty nie sa modowane...
Po 2. Zazdroscisz ze ktos z mniejszym stazem jest lepszy?Sadzac po twojej audycji to nie powinienes oceniac kogos...cytujac twoja wypowiedz ze to jest shit.
Po 3 Moze i TB wyglada jakby byl uzyty speedhack ale nie bylo nic modowane ...Wiesz co to jest blad repy znawco?
0:48 speedhack ;x
to nie speedhack Blondasku to wina repki
u mnie sÂą czasami wolne a w jednym momĂŞcie przyspieszajÂą spytaj siĂŞ
PrzemOO z SS ze tak jest Blondasku
Po 1.Stunty nie sa modowane...
Po 2. Zazdroscisz ze ktos z mniejszym stazem jest lepszy?Sadzac po twojej audycji to nie powinienes oceniac kogos...cytujac twoja wypowiedz ze to jest shit.
Po 3 Moze i TB wyglada jakby byl uzyty speedhack ale nie bylo nic modowane ...Wiesz co to jest blad repy znawco?
1.Lepszy? buahahahah
2.DaÂłem repy jakie miaÂłem, a do oceniania twojego filmu ma prawo kaÂżdy wieĂŚ gtfo
3.Wygl¹da i jest modowany :x Tu nie ma ¿adnego b³êdu replaya miœq
Wiek: 31 Dołączył: 6722 dni temu Posty: 56 Skąd: RzeszĂłw
Punkty: 2110
Wysłany: 2009-12-22, 17:23
Sedative- myÂślisz, Âże masz zielony nick to Âświecisz blaskiem zachodzÂącego sÂłoĂąca padajÂącego na TwĂłj brzydki face ? sieogarnijsie
film 3/5 faktem jest, Âże coÂś mogÂło byĂŚ modowane, ale znawcÂą nie byÂłem nie jestem i nie bĂŞdĂŞ wiĂŞc nie chce truĂŚ Ci dupy, Âże lamisz tylko po prostu wystawie ocene.
0:48 speedhack ;x
to nie speedhack Blondasku to wina repki
u mnie sÂą czasami wolne a w jednym momĂŞcie przyspieszajÂą spytaj siĂŞ
PrzemOO z SS ze tak jest Blondasku
Bullshit, replay moÂże byĂŚ przyspieszony kiedy w grze masz mniej niÂż 25fps, wtedy gra musi go przyspieszyĂŚ, Âżeby 'zapeÂłniĂŚ' brakujÂące klatki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum