Punkty: 1370
Wys³any: 2009-12-24, 01:26 Fun solo
Witam, chcia³bym wam przedstawiæ filmik zrobiony 'for fun' w którym znajdziecie tylko stare stunty, w wiêkszo¶ci old'schoolowe. Do filmu zaprosi³em dwóch go¶ci, a wspania³± nutê dosta³em od Dania za co wielkie dziêki.
Punkty: 4458
Wys³any: 2009-12-24, 10:29
Jako ¿e to fun solo, oceniê film z przymru¿eniem oka.
Stunty. My¶la³em ¿e bêdzie to co¶ w stylu fail solo lub ogólnie co¶ ¶miesznego ale niestety zobaczy³em tylko stare stunty, które z reszt± i tak mi sie podoba³y... 7/10
muzyka: tutaj zosta³em mi³o zaskoczony, bardzo fajna muza 9/10
monta¿: Ze strony monta¿u denerwowa³a mnie jako¶æ. Edit czysty i dopasowany do muzyki, dla tego 7/10. Mam nadziejê, ¿e wydasz jeszcze jakie¶ produkcje.
Nie wiem co w tym filmie jest takiego ¶miesznego
Stunty wszystkie old, na pocz±tku my¶la³em, ¿e jak fun solo, to jakie¶ ¶mieszno-kreatywne stunty, a tu dupa, starocie ;x
Edit ¶redni, oldschoolowy. Muzyka nawet ³adna.
Punkty: 1370
Wys³any: 2009-12-24, 12:46
Sedative, fun solo, nie oznacza, ¿e film ma byæ w jaki¶ sposób zabawny, tylko, ¿e mia³em ochotê usi±¶æ i zacz±æ robiæ jakie¶ stunty, które zawsze w jaki¶ sposób lubi³em.
btw, sry za brak logo. ; o i dziêki za komentarze.
Sedative, fun solo, nie oznacza, ¿e film ma byæ w jaki¶ sposób zabawny, tylko, ¿e mia³em ochotê usi±¶æ i zacz±æ robiæ jakie¶ stunty, które zawsze w jaki¶ sposób lubi³em.
btw, sry za brak logo. ; o i dziêki za komentarze.
Wiem wiem, nie chcia³em Cie tym "uraziæ" czy co¶ xd Poprostu takie jest moje zdanie :x "Fun solo" kojarzy mi siê z jakim¶ filmem, który ma mnie w jaki¶ sposób roz¶mieszyæ, lub chocia¿by ucieszyæ (np. monta¿ z pewnymi elementami jak awesomeface =D)
Wiek: 32 Do³±czy³: 6565 dni temu Posty: 335 Sk±d: ¦widnica
Punkty: 11049
Wys³any: 2009-12-24, 22:18
hmmm nie ma to jak poczuæ stare czasy stuntu
nie trzeba by³o a¿ tyle wymagaæ aby powiedzieli wow .
A teraz to trzeba mieæ dobr± g³owê w SA aby wymy¶liæ jakiego¶ spota .
w niektórych przypadkach zdarza sie co¶ znale¶æ , jakiego¶ bardzo oczywistego spota , zdarza sie , ale rzadko .
Co do twojego stunt vida niemam nic 10/10 imponuj±ce stare stunty
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum