Punkty: 4458
Wys³any: 2009-12-25, 20:22 [VC]Daclause
Kolejny film mojej produkcji. Tym razem postanowi³em przerzuciæ siê na VC, w którym jeszcze tak na dobr± sprawê nie mia³em okazji montowaæ. Monta¿ my¶lê ze wyszed³ dobrze, choæ montowa³em go na szybko z powodu ¶wi±t. D³ugo pracowa³em nad cc i my¶lê ¿e moje starania nie posz³y na marne, chcia³ bym te¿ z miejsca podziêkowaæ artowi za ramke i fonty. Jako¶æ jest troszeczkê nie taka jak chcia³em... ogólnie nie wyszed³ render, ale co najwa¿niejsza muzyka jest mniej wiêcej na swoim miejscu, z czego siê niezmiernie cieszê. Tematem filmu by³y ¶wiêta, dlatego poziom stuntów jest jaki jest. Po prostu chcieli¶my co¶ zrobiæ na tê okazjê. Jak dla mnie poziom stuntów jest równy. Koniec gadania, pora na film
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2009-12-26, 07:21
¦wietne, bardzo ciekawie zrobione. Jest tu sporo plusów: film trzyma siê kupy, s± napisy koñcowe, tytu³, zgrana ¶cie¿ka d¼wiêkowa, nasze stunty, których nie mog³o zabrakn±æ. Nie rozumiem tylko, co na tym filmie robi stoj±cy obok ba³wan, poza tym, ¿e tam stoi.
Hmm... Nie wiem czemu ale muzyka mi nie przypad³a do gustu. Monta¿ te¿ nie ten teges ( Ale wszystko przez muzykê ) Nie znam siê na VC, ale collab ogólnie dobrze wypad³. Kiper'a grind mi przypad³ do gustu i opener Cracka, co do ramki fajny pomys³ ale s³abo wyciêty Ten Ba³wan. Moim zdaniem film Fajny, 4ka na YT.
Có¿, stuntów by³o do¶æ, nie które s³abe, niektóre trochê lepsze, ale ogólnie film na niskim poziomie.
Mi³o by³o zobaczyæ Droola, G7, Fristajlucha w filmie, bardzo fajnie!
Ogólnie by³ to mój pierwszy stunt po d³ugiej przerwie i my¶lê, ¿e nie by³ on najgorszy bo zosta³ wybrany jako opener filmu.
Monta¿, nie nasrane efektami, fajnie, czysto, wszystko widaæ. Kiper, dobra robota.
Podoba³y mi siê te napisy w intro
Muzyka, nie lubiê zbytnio oceniaæ muzyki, ale tutaj mi siê podoba³a.
Ramka, dla mnie mog³a byæ zwyk³a, nie potrzebna ta ca³a "¶wi±teczna, s³odka ramka z ba³wankami i gwiazdeczkami", ale jak ju¿ uprali¶cie siê na tak± mo¿na by by³o zrobiæ o wiele lepsz± - tylko po¶wiêciæ trochê wiêcej czasu.
A ja proponujê usun±æ Twój post i post Wratha po czym wlepiæ po warnie.
Kretyny.
Kiper czekam na wersjê bez rameczki, z jakimi¶ fajnymi napisami kto wykona³ stunt i wersji do ¶ci±gniêcia na dysk.
#down
I co to ku*wa ma byæ?
We¼, wyjd¼ z tego forum, nie postuj ju¿ tutaj...
Za co 0/5, 1/0?
A to 1,5/0, 0,5/0? Tutaj to ju¿ Ci siê podoba³o, ale która czê¶æ?
Ostatnio zmieniony przez Crack 2009-12-26, 21:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2009-12-26, 21:36
Kraku, szanowny kolega pewnie siê zbulwersowa³, bo
Cytat:
odemnie [cenzura] tez wzial 5 a dal 1 [cenzura] go.
O jej.
Jeden punkt i czerwony pasek - tak na ¶wiêta.
Co do filmu - czasami fpsy spada³y, monta¿ by³ ca³kiem przyzwoity a poziom tricków mniej wiêcej ten sam. Spodoba³a mi siê bardzo muzyka. Nic ¶wi±tecznego i wpada w ucho. Szkoda, ¿e film mia³ parê b³êdów ale tak czy siak da³em mu piêæ gwiazdek.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum