Wiek: 31 Dołączył: 6374 dni temu Posty: 225 Skąd: CzĂŞstochowa
Punkty: 12520
Wysłany: 2009-12-30, 16:27
Tak, ka¿demu siê zdarza takie coœ, ogólnie wiadomo, ¿e spotów w sa jest coraz mniej i niezmiernie trudno wymyœliÌ coœ nowego i kreatywnego... Co do filmu, który poda³em - DR to pocz¹tkuj¹cy crew, ten collab by³ bodaj ich pierwszym ( nie jestem do koùca pewien ), a co do modów - nie wykluczone, ¿e ktoœ z DR ich u¿ywa. Szkoda tylko, ¿e stunt Streema zosta³ wyró¿niony finisherem, no ale có¿, takie niedopatrzenia to ludzka rzecz
btw. Âżeby nie robiĂŚ offtopu dodam jeszcze, Âże ÂżyczĂŞ SSowi nowych nabytkĂłw w postaci stunterĂłw, by ich collaby byÂły jeszcze lepsze i ÂświeÂższe ( nie ukrywam, Âże SS jest m9oim ulubionym crewem, ale to juÂż tak na marginesie :P )
WidzĂŞ Âże przybyÂło wam trochĂŞ obcokrajowcĂłw ; O .
Filmik jak zwykle dobry, juÂż nawet nie ogarniam Âże moÂżna takie coÂś zrobiĂŚ w GTA xd Bo to co wasza grupka prezentuje jest niebywaÂłe . ÂŻyczĂŞ wam ÂżebyÂście nie zatracili tego zapaÂłu ktĂłry pokazujecie w filmach !
PS: TO SZMYTEK JESZCZE ÂŻYJE ?! ?!
; >
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum