Punkty: 50
Wys³any: 2010-01-19, 14:36 Badziew na max...
Dziêki Gdyby by³ inny handling to bym nie robi³ filmik,macie racjê zrobiê kolejny z nrg i nie takim intro video zrytym,ogó³em film jest do kosza:?
Dziêki Gdyby by³ inny handling to bym nie robi³ filmik,macie racjê zrobiê kolejny z nrg i nie takim intro video zrytym,ogó³em film jest do kosza:?
Zostaw. Fajnie kole¶ w piosence drze ryja
Nom, i jest siê z czego po¶miaæ D:
Z tego co wiem, to ludzie siê ¶miej± z Ciebie. Wiêc nie próbuj braæ innych ze sob± na sam dó³.
Punkty: 50
Wys³any: 2010-01-22, 12:26 Tia...
Nie bo nie wiesz,a jak nie wiesz to nie pisz takich durnot.Gram ju¿ d³ugo w GTA praktycznie od zawsze i nie jestem hobem jak ty a to,¿e jestem nowy na tej stronce to nie oznacza ¿e jestem durny.Nie wiem z czego tu siê ¶miaæ...,a temat ju¿ dawno zakoñczy³em o tym filmie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum