Punkty: 5065
Wys³any: 2007-01-15, 21:48 Wspólny vinyl dla PKS-u
SIE MA
Ostatnio razem ze Skamerem wpadli¶my na pewien pomys³...
Mo¿na by zrobiæ konkurs na zrobienie Vinyla motoru do SA, na którym wszyscy cz³onkowie PKSu by je¼dzili i by³o by cool. Odró¿nialiby¶my siê nieco od reszty polskich stunterów od siedmiu bole¶ci, którzy robi± byle co i byle jak.
Po pokazaniu Waszych prac, mogliby¶my wspólnie wybraæ najlepszy vinyl i wszyscy by¶my go pobrali i nagrywali stunty na nim.
Napiszcie jakie macie propozycje do tego tematu i czy wogóle chcieliby¶cie co¶ takiego.
Ja od razu mówie, ¿e swojego vinyla nie dam bo po prostu nie umiem takich rzeczy robic, a le nawet nie prówbowa³em.
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-01-15, 22:00
wed³ug mnie - zamiast robiæ wiele vinyli i wybieraæ lepiej zgraæ siê i zrobiæ co¶ razem - zróbmy wiêc konkurs na najlepszy PROJEKT. Co do ogólnego zarysu - jestem jak najbardziej ZA! (niech ka¿dy ma dodatkowo miejsce na nick)
Punkty: 14912
Wys³any: 2007-01-15, 23:56
Nie ma problemu Chêtnie siê tym zajmê, jednak potrzebuje na zarys oko³o jakich¶ 2 godziñ. Potem pozostaje tylko zamiast reklam danie loga PKS i to ju¿ wszystko.
My¶la³em jeszcze o koszulkach PKSu, co wy na to?
Je¿eli to by³oby wymagane, tak jak logo w filmie, to bym odszed³
A czy kto¶ mówi ¿e jest to przymus???? Jest to tylko pomys³ aby odró¿niæ naszego teama od innych a czy bêdziesz chcia³ to stosowaæ czy nie to od ciebie zale¿y.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum