Hi guys, I would like to present third part of Galaxy. I was editing it for one week, before my winter holiday.
This kind of music is ok, but I still like reggae/rock more . So thank you for reading this, and enjoy your time watching video which was edited by me : )
Stunters: 3rnEy_
Art
Avel
DayMan
Edddie
Error
Fishu
Frost
Gingait
IwNinG
JDizzly
Joker
krs
Kuhi
Macc
Lolip
mxZ
NoLimit
OzZarnik
POP
PtRvY
Savatage
Skamer
Szybki97
Tediko
Tornado
Tracker
Twilight
Venom (I'm so sorry for my crappy PC)
VIPstear
White
WoCaS
cloudwalker
Wazoust
Galaxy III HD 720p YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=PGd5ptDAiLw
"[cenzura] tyle ile wlezie" - WyglÂądaÂł jak gĂłwno zmieszane z zupÂą. Inne czĂŞÂści Galaxy, podobaÂły mi siĂŞ bardziej, byÂło tyle efektĂłw ile trzeba byÂło daĂŚ... I to intro, omfg - shitz.
Hmm... WedÂług mnie wyszÂło caÂłkiem caÂłkiem. Niestety jak wspomniaÂł Mexi-EDIT PRZEÂŁADOWANY niepotrzebnymi efektami, a ogĂłlnie to wyglÂądaÂło tak, jak wÂłaÂśnie napisaÂł Mexi wyÂżej.
Za caÂłoksztaÂłt 7/10
Wiek: 33 Dołączył: 6193 dni temu Posty: 663 Skąd: MyszkĂłw
Punkty: 28050
Wysłany: 2010-02-27, 22:31
MontaÂż mi siĂŞ podobaÂł , nie wiem co wam przeszkadza. Stunty - najgorzej wypadÂł ptrvy dajÂąc Âłatwego i starego stunta oraz Dayman (bump2wheelie wtf). Przy moim stuncie nie widaĂŚ czoÂłgu , tak siĂŞ doczepiĂŞ. 8/10 za film.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum