yo przedstawiam wam moje leftover solo. Jest to leftover solo poniewaz znalazly sie w nim stunty, ktore stracilem(ktos inny pokazal je w filmach) i takie, ktĂłrych nie zdecydowaÂłem siĂŞ nigdzie wysyÂłaĂŚ bo uznaÂłem, Âże sÂą za sÂłabe =p.
Wiek: 31 Dołączył: 6374 dni temu Posty: 225 Skąd: CzĂŞstochowa
Punkty: 12520
Wysłany: 2010-04-07, 17:30
SÂłaby moÂże nie, ale caÂłkiem Âłatwy. Przy dostatecznym opanowaniu metody odbijania siĂŞ infernusem od krawĂŞÂżnikĂłw moÂżna go zrobiĂŚ w przeciÂągu 15min. Wystarczy wyczuĂŚ moment uÂżycia hydrauliki, a gdy juÂż siĂŞ to uczyni, kaÂżda prĂłba zakoĂączona jest porzÂądnym bumpem. Wiem, bo sprĂłbowaÂłem zrobiĂŚ tego stunta na single i w przeciÂągu 5min obiÂłem siĂŞ o land :P Co do sola : bardzo mi siĂŞ podoba, jak na lefty, powiedziaÂłbym, Âże jest Âświetnie Dobre stunty infernusem, ciekawe guesty. Tak jak kaÂżda twoja produkcja - warta obejrzenia ^^
SÂłaby moÂże nie, ale caÂłkiem Âłatwy. Przy dostatecznym opanowaniu metody odbijania siĂŞ infernusem od krawĂŞÂżnikĂłw moÂżna go zrobiĂŚ w przeciÂągu 15min. Wystarczy wyczuĂŚ moment uÂżycia hydrauliki, a gdy juÂż siĂŞ to uczyni, kaÂżda prĂłba zakoĂączona jest porzÂądnym bumpem. Wiem, bo sprĂłbowaÂłem zrobiĂŚ tego stunta na single i w przeciÂągu 5min obiÂłem siĂŞ o land :P Co do sola : bardzo mi siĂŞ podoba, jak na lefty, powiedziaÂłbym, Âże jest Âświetnie Dobre stunty infernusem, ciekawe guesty. Tak jak kaÂżda twoja produkcja - warta obejrzenia ^^
Ja o land 'obijalem' sie caly czas, to wyladowac jest najtrudniej na dosyĂŚ cienkim moÂście.
Film wyszed³ œwietnie jak na leftover tylko du¿a iloœÌ stuntów infernusem mi siê nie podoba³a a openera tez chcia³em kiedyœ zdoniÌ ale w troszkê inny sposób ale potem zapomnia³em o nim
Wiek: 33 Dołączył: 6826 dni temu Posty: 564 Skąd: WaÂłbrzych
Punkty: 13387
Wysłany: 2010-04-13, 00:29
Adik16 napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum