Poprzedni temat «» Nastêpny temat
PSC - First Vice City Collab
Autor Wiadomo¶æ
DayMan 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6092 dni temu

Punkty: 1340
Wys³any: 2010-04-01, 20:47   PSC - First Vice City Collab

Editor: DayMan,

GFX artist: DayMan,

Music: Intro by In Fear and Faith, The Road To Hell Is Paved With Good Intentions by In Fear and Faith,

Stunters: DayMan, Fallout, FutuRe, Law, Rahim, Sedative, sensi, Tony_Jaa,

Side notes: Hi! Shows you the new video from the wings of the PSC, this time it's a video of Vice City. This is our first Collab organized in this game. Do not expect something good. Edit did not go as I wanted, edited it on quickly. Since the sedative case collapsed, and the edit, I took over the case. Please rate and comment. Greets the crew of the PSC,

Download link: http://www.megaupload.com/?d=SE1I6OWC

YouTube: PSC - first Vice City collab.

Vegas project:

Rendering time:

Electronic Blows Production 2010

Comment and rate. Remember that this is first collab in Vice City by PSC

Skopiowane z GTAS.
Ostatnio zmieniony przez DayMan 2010-04-01, 22:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

szybki 
Maniak postów

Do³±czy³: 6027 dni temu

Punkty: 3440
Wys³any: 2010-04-01, 20:54   

pobobalo mi sie 5/5

Mariusz 
Moderator
sex

Do³±czy³: 6779 dni temu
Sk±d: prawiePoznañ

Punkty: 4510
Wys³any: 2010-04-01, 21:08   

Co to za nowa moda na robienie screenów z Vegasa i render time? Kto [cenzura] wiêcej ¶cie¿ek video czy kto ma gorszego kompa i ch³odzi procesor podstawiaj±c wiatraczki?

~KS|Ulltra 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6258 dni temu

Punkty: 1610
Wys³any: 2010-04-01, 21:52   

Stunt: nie znam siê dobrze na stuntingu w VC ale bardzo mi siê podoba³y 8/10
Monta¿: 7/10
Muzyka: 9/10

Nie podoba³o mi siê jak kamera w niektórych momentach "wgryza³a" siê w tekstury i w jednym momencie kamera ssie ; D tez trochê nie podoba³o mi siê to ¿e nie by³o napisów koñcowych w outro ; ( a tak to jest git ; D a i nie wiedzia³em ¿e nazwê zmiêkli¶cie ;D a tak¿e dodam ¿e rozwijacie siê coraz szybciej ; D

DayMan 
Aktywny amator

Wys³any: 2010-04-01, 22:41   

HQ dodane.

VIP|Mewka 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6857 dni temu
Sk±d: STM

Punkty: 1370
Wys³any: 2010-04-02, 17:52   

TheGTAsm lepiej do tego zmontowa³.

>>Database<<

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7308 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2010-05-01, 14:49   

Pomimo, ¿e organizacja filmu jest kiepska, to stunty ju¿ od samego pocz±tku zaskakuj±.

Monta¿ filmu zas³uguje na nocn± krytykê. Jest niedopracowany i niechlujny. Video jest ciemne. Po trzecim stuncie pojawia siê na u³amek sekundy jaki¶ kole¶ w SAiVC z tym ¶miesznym powykrêcanym radarem o godzinie 12:01, do tego dwie liczby: 38 + 138 na ekranie. Inny stunt przeskakuje 3 razy, jak zaciêta p³yta. Mimo, ¿e ten, jak i pozosta³e stunty jest ¶wietny, to taki monta¿ jest ju¿ niekonsekwntny i niechlujny.

Odchodz±c od jednej sprawy technicznej (monta¿u), a przechodz±c do drugiej sprawy technicznej (stuntów w GTA):
Stunty kontrastuj±ce z wykonaniem filmu s± naprawdê zaskakuj±ce. Ju¿ pierwszy stunt pokazuje bardzo dobry p2b w znanym z GTA: San Andreas miejscu. Kolejny jest bardzo wyj±tkow± kombinacj± ³±cz±c± csm bump, grind i eleganckie, precyzyjne l±dowanie. Stunt samolotem zaskakuje, umiejêtno¶ciami pilota¿u. Nie wiedzia³em, ¿e takie stunty da siê robiæ w Vice. Naprawdê ¶wietne! =)
jeszce jeden stunt szczególnie zwróci³ moj± uwagê ze wzglêdu na wyj±tkowo oryginalne l±dowanie. Motor zatrzymuje siê na dachu niemal natychmiastowo. To stunt zaczynaj±cy siê o 1:20 czasu w filmie. L±dowanie jest perfekcyjne. Ten stunt, jak ju¿ wspomina³em wcze¶niej przeskakuje ju¿ trzeci raz na filmie, i to sprawia wra¿enie niekonsekwencji w stosunku do pozosta³ych stuntów w filmie.

Wszystkie stunty i kombosy s± naprawdê niez³e, nawet skok motorynk± pêdz±c± z prêdko¶ci± dobr± dla NRG-500 z GTA: San Andreas. Ten gap nie jest ³atwy do pokonania.

DayMan, je¿eli robisz ju¿ film za pomoc± profesjonalnych narzêdzi takich jak Sony Vegas movie studio, to móg³by¶ bardziej postaraæ siê nad wygl±dem i wizualnym sk³adem filmu.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

DayMan 
Aktywny amator

Wys³any: 2010-05-01, 14:55   

Ta, wiem. Tylko zauwa¿ ¿e jest to mój pierwszy film w Vice City. Tutaj praktycznie inaczej siê robi CC i inne bajery. Dlatego zostajê przy San Andreas. Tak w ogóle, dziêki za krytykê. Poæwiczê trochê to powinno byæ lepiej.

VIP|Charnel 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6968 dni temu
Sk±d: mazowsze

Punkty: 11914
Wys³any: 2010-05-16, 18:36   

Zacznê mo¿e od pierwszej my¶li jaka mi przysz³a po obejrzeniu tego filmu, straszne wymieszali¶cie poziom stuntów. Pocz±wszy od dobrych poprzez ¶rednie koñcz±c na raczej kiepskich i oklepanych. Poza tym raczej wiêkszych zastrze¿eñ nie ma bo film ca³kiem porz±dny, nawet z t± muzyk± (nie mój typ :P)

stunty: 7/10
monta¿: 7/10
muzyka: 5/10

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum