Zaczalem juz prace nad moim pierwszym stunt movie.Ogolny pomysl na stunty juz mam ale ni mam zielonego pojecia jak bede mogl nazwac swoj film.MYslalem nad tutulami takimi jak:"Krecia robota",lub "Kret w wielkim miescie",ale mam takie doglebne przeczucie ze taki tytul nie pasuje do stunt filmu.Prosze o pomysly na tytul.
Ostatnio zmieniony przez Kret 2007-01-20, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Stunt of Kret
Kret stunt (odrazu na usta siĂŞ ciÂśnie)
Kret Tricks
Kret Evolution
do wyboru do koloru :P
Czy koniecznie musi to byĂŚ z twoim nickiem ????
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Punkty: 14912
Wysłany: 2007-01-19, 21:05
1. Nie koniecznie musi byĂŚ z twoim imieniem.
2. Nie musi mieĂŚ w nazwie nazw kojarzÂących siĂŞ ze stuntami. Tak jak chociaÂżby Crashcourse, As One Again, French Touch < one np. nie majÂą takich czĂŞÂści nazw.
Wiek: 33 Dołączył: 7332 dni temu Posty: 245 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 3960
Wysłany: 2007-01-20, 18:45
skubaniec chwaliÂł siĂŞ przede mnÂą i Droolowcem i sam niewiedziaÂłjak nazwac film. mi siĂŞ wydawaÂło Âże od takich rzeczy siĂŞ zaczyna. ja mam przoblem odwrotny - ni mam naczym go zrobic chyba Âże siedziaÂł bym u Droolowca przez 12 godzin, codziennie, nie dajÂąc mu dokoĂączyc Stuntmanii. co do nazwy myÂślĂŞ Âże krecia robota bĂŞdzie odpowiednia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum