Art to nie wina serwera ¿e dzieci nak³adaj± sobie twoje nicki, najwidoczniej Ciebie nie lubia albo odwrotnie jeste¶ dla nich wzorem. I co ma do tego jaki serwer to ¿e kto¶ siê w³ama³??
Serwer ocenia siê po atmosferze, administratorach którzy s± mili i uprzejmi. Wiêc nie oceniaj pochopnie.
Art, by³o w³amanie-fakt-trwa³o 5minut.
O tym fakcie wie mo¿e z 7 graczy którzy byli wtedy na serwerze w tym w wiêkszo¶ci klanowicze. Kto sie w³ama³? Ty. Kto dosta³ za to bana? Ty.
Podszywa³e¶ sie podemnie i tym sposobem uzyska³e¶ has³o do rcona.
Nie minê³o 5minut jak dosta³e¶ bana jeste¶ ¶mieciem i pozdro.
Je¶li chcesz siê sprzeciwiæ chêtnie udostêpnie logi z Twoim nickiem gdy gra³e¶ z tydzieñ wcze¶niej (i ip oczywi¶cie tez) i z tego dnia z tym samym ip.
Je¶li nadal chcesz sie sprzeciwiæ to sk±d by¶ wiedzia³ o w³amaniu skoro o tym wie mo¿e z 6 osób (z klanu) którzy wtedy byli na serwerze, tych których to nie dotyczy³o-nie wiedz±.
Jeste¶ zwyk³ym lamusem, podszywaczem i pozerem. W tym temacie próbujesz nas oczerniæ ale nie wiem co Ci to da, nasz serwer zyskuje coraz wiêksz± popularno¶æ.
Zapraszamy wszystkich, nied³ugo uzupe³niê informacje o gamemodzie bo w ostatnim czasie dosz³o wiele nowych funkcji np: konta VIP. Kupili¶my równie¿ domenê, obecny adres to stuntc.pl
pozdrawiam
chopie , on nawet z domu nie wyjdzie . pro collab pro crewu pro " tc " sam sie nie zrobi
Tymi s³owami powiedzia³e¶ ¿e nie wychodzi wg z domu. Dobrze ¿e ty wychodzisz z domu. I wracaj±c do twoich s³ów "pro collab pro crewu pro". Klan TC nie jest jakim¶ Bardzo Dobrym klanem ale i nie S³abym... To bêdzie ich pierwszy collab wiêc chc± jak najlepiej wypa¶æ.I ju¿ tobie mówi³em ¿e nie os±dza siê pochopnie.
Igorze - ma³oletni grubasku, proszê Cie, nie wcinaj siê, gdy doro¶li rozmawiaj± bo tylko sie marszczysz. Pamiêtasz jak sie poznali¶my? Zarejestrowa³em sie na forum KS a Ty maj±c ju¿ tam bana pisa³e¶ do mnie na gg przestrzegaj±c ¿e tylko sie zmarnuje wspieraj±c ich forum. Rozczarowany brakiem docenienia z ich strony prowadzi³e¶ "podziemie" a wrecz werbowa³e¶ do "powstania" przeciw KS którzy Cie zranili.
Dzisiaj mimo, ¿e dalej w Twoim ¿yciu nie przyby³o nic oprócz drugiego podbródka zgrywasz pana PRO, jakiego¶ wielkiego znawce. Tylko pytanie. Po co? Przecie¿ ka¿dy wie, ¿e jeste¶ tylko ma³ym Igorkiem, robaczkiem d³ugo¶ci w³osów kotka z avka.
Pozdro.
Maverick, daj spokój, szkoda klawiatury na pisanie do takich.. wiesz sam
Art a ty Co kutwa? Te¿ ¼e¶ pro? I chcesz spotkanie w realu? Spoko, nie ma problemu, czym wpadniesz? PKSem Cie mama pu¶ci z Myszkowa do Radomia?
Chyba ¿e wpadniesz wozem z koniem-rzecz jasna.
Je¶li tak no to zapraszam Radom G2 osiedle.
Co Cie boli ch³opcze? Osi±gn±³e¶ chocia¿ w po³owie tyle co ja? Mam jeden z najlepszych serwerów do stuntingu, sponsora, klan ma sie dobrze, szykujemy collab-pracujemy nad nim by taka lama jak Ty nie mia³a sie czego czepiæ. Co¶ jeszcze? Wiesz ile czasu trzeba po¶wieciæ na taki klan? My¶lisz, ¿e jeste¶ Pro? Spróbuj zrobiæ chocia¿ po³owe tego ile ja osi±gn±³em. Znajd¼ sponsora, cz³onków do klanu.
ale tu twój problem..bo Ty jeste¶ zerem, sam nic nie osi±gniesz i tu Twój ból.
Potrafisz sie tylko podszywaæ pod innych? Hmm czyli tu jakie¶ problemy na tle psychicznym, brak akceptacji w³asnego siebie? No bo jak wyt³umaczyæ to ¿e Nie jeste¶ Art z Myszkowa tylko musisz prezentowaæ sie pod nickiem innych?
Skocz prosze, bo robisz z siebie po¶miewisko.
POZDRO
Igorze - ma³oletni grubasku, proszê Cie, nie wcinaj siê, gdy doro¶li rozmawiaj± bo tylko sie marszczysz. Pamiêtasz jak sie poznali¶my? Zarejestrowa³em sie na forum KS a Ty maj±c ju¿ tam bana pisa³e¶ do mnie na gg przestrzegaj±c ¿e tylko sie zmarnuje wspieraj±c ich forum. Rozczarowany brakiem docenienia z ich strony prowadzi³e¶ "podziemie" a wrecz werbowa³e¶ do "powstania" przeciw KS którzy Cie zranili.
Dzisiaj mimo, ¿e dalej w Twoim ¿yciu nie przyby³o nic oprócz drugiego podbródka zgrywasz pana PRO, jakiego¶ wielkiego znawce. Tylko pytanie. Po co? Przecie¿ ka¿dy wie, ¿e jeste¶ tylko ma³ym Igorkiem, robaczkiem d³ugo¶ci w³osów kotka z avka.
Pozdro.
Y? Liczy siê [cenzura]! Pozdrów rodzine.
tasiel napisa³/a:
Osi±gn±³e¶ chocia¿ w po³owie tyle co ja? Mam jeden z najlepszych serwerów do stuntingu, sponsora, klan ma sie dobrze, szykujemy collab-pracujemy nad nim by taka lama jak Ty nie mia³a sie czego czepiæ. Co¶ jeszcze?
Hahahhaha. No to dzisiaj wszed³em sobie na Twój magiczny server. Co tam zobaczy³em? Nêdze i rozpacz. Nic wiêcej. Collab bêdzie siê opiera³ na zmodowanych stuntach rzecz jasna - ma siê rozumieæ?
A, i jeszcze jedno. To przypuszczenie o t³uszczu, to wsad¼ sobie w dupe puszysty rowerze.
Ostatnio zmieniony przez MexikanoS 2010-06-28, 23:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jeszcze jeden post, którego tematyka nie bêdzie siê tyczyæ jakiego¶ tam serwera, a nagradzam banem. Swoj± drog±, a¿ siê u¶miechn±³em przez te gro¼by - gangi rowerowe i tak dalej.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum