Do³±czy³: 6816 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2010-07-01, 18:20
Ja nie biorê udzia³u w lidze, jedynie bêdê pomaga³ w organizacji, bo Kusiu mnie poprosi³. Jak kto¶ bêdzie chcia³ to jeszcze ich stunty do ligi móg³bym zmontowaæ. Czekamy na Kusia, a¿ poda szczegó³y i chyba zaczniemy zapisy.
Ja ze swojej strony zaproponowa³bym Skamera, krsa/Cracka i mo¿e jeszcze Gesiora/Mariusza ( je¿eli oczywi¶cie ¿aden z nich nie bêdzie bra³ czynnego udzia³u w lidze ). S± to tylko moje typy, wierzê, ¿e organizatorzy ligi posadz± na sto³kach sêdziowskich odpowiednich ludzi.
Ekhm ...
Skamer tak noo, do¶wiadczony przez lata, krs ostatnio za¶wita³ ( przez ostatni rok ) czyli newbie
Dla mnie to jedyny squad sêdziowski to :
Skamer, krs, Mewka, Danio, oraz ofensywnie Streem i Michu ( Oczywi¶cie do SA, do VC to oczywiste by by³o ¿e inny sqd xd )
Tutaj raczej trzeba wszystko braæ pod uwagê run up, technikê wybicia, technikê l±dowania, sam lot i zakoñczenie .
Ciekawy jestem czy z w/w osób kto¶ bêdzie mia³ czas
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum