Jak pewnie wiecie, nazywam siê Bartek, a Criben - Szymon. To tak. Mia³em napisaæ w pewnym sensie przemówienie, wiêc? ³aj not.
PKS - studio które za czasów 2006/2007 by³o czym¶ wielkim, tzn. na skalê ¶wiatow± jak dzisiejszy WH. (Dani0 pozdrox <3). Zatem, PKS by³ celem praktycznie ka¿dego nowego "stuntera" dotyczy to Mnie oraz Cribena. Zawsze kr±¿y³o we g³owach nam jedno pytanie - Jak oni to robi±? to jest niemo¿liwe, oraz jak mo¿na co¶ takiego dokonaæ. Dzisiaj ju¿ wiemy. Teraz, gdy stoimy po raz kolejny pod "drzwiami" studia, nadal czujemy niepewno¶æ. Chodzi, o dostanie siê, przechodz± ciarki po ciele, jest ten tzw. dreszczyk emocji - zwi±zany z tym, czy siê dostaniemy czy nie. No, ale gdyby ludzie nie próbowali, to nigdzie by nie zaszli. Tak wiêc!
PRZEDSTAWIAM PAÑSTWU - AUDYCJÊ. Jak ju¿ pewnie wiecie, któr±¶ tam z kolei. Zapraszam do obejrzenia! - oraz oczekujemy od pañstwa przemy¶lanych decyzji - nawet je¿eli bêd± one negatywne.
PS. Ilo¶æ stuntów nie zadowala - my¶limy, ¿e wystarczy.
@down - Wspania³a ocena. Mimo, ¿e negatywna - to i tak j± przjmujemy do wiadomo¶ci. . Rozumiem to, ¿e trochê siê nie postarali¶my i wysz³o? jak wysz³o. No có¿ zdarza siê, ale na przysz³o¶æ bêdziemy bardziej siê anga¿owaæ, w takie typu rzeczy. Pozdrawiam Roach!
Ostatnio zmieniony przez Every 2010-07-10, 12:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pewnie nie przyjmiecie tego mi³o co teraz napiszê, b±d¼ bêdziecie mieli do mnie ¿al. Jak widzicie w ró¿nych dyskusjach, PKS podobno upada od 3 lat. Jest oczywi¶cie roz³am i ju¿ go praktycznie nie ma. Jestem zdziwiony, dlaczego do tej pory funkcjonuje. Jest to pewna zazdro¶æ ludzi, którzy kiedy¶ próbowali siê dostaæ, lecz to siê nie uda³o. Na dzieñ dzisiejszy team wygl±da ca³kiem nie¼le, nie mo¿na zaprzeczyæ. Chocia¿ i tak dla wiêkszo¶ci PKS zawsze bêdzie upadaæ i nie zmieni nawet tego fakt, ¿e mieliby¶my samych najlepszych stunterów. Bo to tylko beznadziejna zazdro¶æ i chêæ zab³y¶niêcia w temacie.
Co do was mili u¿ytkownicy. Naprawdê przykro mi to pisaæ, ale jestem na nie. Przykro mi, poniewa¿ was znam. Wiele razy by³a miêdzy nami wymiana zdañ, wiêc t± ocenê co do waszej osoby mam. Stunty mnie nie zachwyci³y. Mo¿e opener Cribena, zdaje mi siê byæ najlepszym stuntem w tym filmie. Natomiast kolejne stunty, to wiêkszo¶æ dawno wykonanych spotów. Pojawi³y siê dwa, b±d¼ mo¿e trzy nowe. To jeszcze nie ten czas. My¶lê, ¿e jakby¶cie naprawdê siê przy³o¿yli, to wysz³oby co¶ znakomitego. Tym czasem mogê wam ¿yczyæ powodzenia w kolejnej audycji, je¿eli takow± zrobicie. Pozdrawiam.
Do³±czy³: 6553 dni temu Posty: 45 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 600
Wys³any: 2010-07-10, 15:39
Co prawda by³a kilka bardzo fajnych stuntów ale jednak to jeszcze nie to .. nie zachwycili¶cie mnie panowie .. powodzenia nastêpnym razem je¿eli on nast±pi ;p
Wiek: 31 Do³±czy³: 6374 dni temu Posty: 225 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 12520
Wys³any: 2010-07-11, 12:39
Tak jak koledzy wy¿ej, stunty by³y na ca³kiem wysokim poziomie, widaæ skill, ciê¿k± pracê i spore ju¿ umiejêtno¶ci, jednak spor± czê¶æ z zaprezentowanych przez Was tricków po prostu ju¿ zna³em. Je¿eli daliby¶cie nastêpn± audycjê z³o¿on± ze stuntów wy³±cznie nowych i kreatywnych, nie wykluczam o wiele wiêkszej szansy dostania siê do PKS. Swoj± drog±, je¶li by³bym sk³onny byæ w audycji na tak, zdecydowanie by³by to Criben. Twoje mo¿liwo¶ci s± wiêksze i pokaza³e¶ to w tym duo.
Jak na razie, jestem jeszcze na NIE, ale naprawdê niewiele brakuje, by który¶ z Was sk³oni³ mnie do zmiany decyzji
PKS podobno upada od 3 lat. Jest oczywi¶cie roz³am i ju¿ go praktycznie nie ma. Jestem zdziwiony, dlaczego do tej pory funkcjonuje.
Ludzie, zastanówcie siê chocia¿ przez moment, co piszecie!! Piszecie takie bzdury, ¿e to siê w pale nie mie¶ci. Pora¿ka!
Ka¿dy rozumie to co chce. Pisa³em o wiêkszo¶ci ludzi, czyli jak komentuj± stan PKS. "Jest oczywi¶cie roz³am i ju¿ go praktycznie nie ma" - czyli by³y ciê¿kie chwile, ale powracamy do stabilnej sytuacji naszego teamu. "Jestem zdziwiony, dlaczego do tej pory funkcjonuje" - Pisa³em to odno¶nie komentarzy ludzi (w przeno¶ni). Czyli - jestem ciekaw dlaczego jeszcze funkcjonuje, je¿eli mówicie, ¿e PKS dawno nie ma. Nie wiem jak to zrozumia³e¶, byæ mo¿e czytasz i widzisz to co chcesz. Nic z³ego nie napisa³em, ale to jak to odbierasz zale¿y wy³±cznie od Ciebie.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7212 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2010-07-13, 23:32
Moim zdaniem PKS ma teraz bardzo wielu cz³onków. Kolejni dwaj mogli by daæ jeszcze szersze pole do popisu, jednak obawiam siê, ¿e po doj¶ciu wszystko wam przejdzie i nie bêdzie tego, czego oczekujemy - czyli wzorowej aktywno¶ci. Jednak panowie, dam wam kredyt zaufania. Znam was bardzo d³ugo, wiem, ¿e czasem potraficie siê za siebie wzia¶æ. Jak tak bêdzie i tym razem, to jestem na TAK
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Cribem ma u mnie na wej¶ciu head shota w czaszkê, on pewnie wie za co. Co do everego to nie wiem sam. Sory ¿e tak powiem, chocia¿ ju¿ d³ugi czas nie odwiedzam forum i nie stuntuje, ale poziomu nam nie podniesieciê.
¯eby w pewnym stopniu rozsiaæ nienawi¶æ do mnie za to ze zrezygnowa³em z PSC wyt³umaczê swoj± decyzje. Nie chce doj¶æ do PSC, poniewa¿ nie mia³ bym czasu robiæ stuntów na collaby ani nie uczestniczy³ bym aktywnie w ¿yciu teamu.
Czyli to samo bêdzie i tu, zmieniam zdanie, jestem na nie w obu przypadkach.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum