Punkty: 4458
Wys³any: 2010-09-21, 21:23
Bufor.
Mo¿e zrobie full reviev
e/ no to lecim...
1 Tracker - ¶wietne combo. Widaæ, ¿e technicznie musia³e¶ pomêczyæ siê dobr± godzinê. Daje 8/10
2 Daro - Dobry boost. Mimo, ¿e t± technike stuntu uznaje siê za kontrowersyjn±, to smallandy przy u¿yciu taxi s± bardzo efektowne. 8+/10
3 Fish - Tutaj widaæ troszkê przypadku, ale i tak stunt robi wra¿enie. -7/10
4 Roach - Efektowny, trudny technicznie stunt, tak krótko mo¿na okre¶liæ ten trick -9/10
5 Tracker - Wydaje mi siê, ¿e gdzie¶ to ju¿ widzia³em (w do¶æ starym filmie). Stunt nie jest szczególnie trudny ani widowiskowy 5/10
6 Fish - próbka Twojej kreatywno¶ci. Ahh ¶wietnie siê prezentuje 9/10
7 Tracker - sztuczka KM'a do¶æ fajnie wykorzystana. £adny techniczny grind -8/10
8 Daro - stunt mogê ¶mia³o nazwaæ 'genialnym'. My¶lê, ¿e ¶mia³o moge daæ -10/10
9 Roach - natural bumpy infernusem od zawsze cieszy³y oko. Mimo, ¿e miejscówka jest stara to stunt robi wra¿enie. +7/10
10 Daro - ajj, szkoda ¿e nie na palme lub top Daje 7/10
11 Roach - piêkny stunt... Bardzo podobaj± mi siê takie schludne prece/smallandy -9/10
12 Fish - to mia³em na my¶li pisz±c, ¿e ten prec wydawa³ mi siê przypadkowy. Tutaj wszytsko ³adnie wygl±da 8/10
13 Roach - pokazywa³e¶ mi tego spota na samp, ju¿ wtedy by³em pod wra¿eniem. ¦mia³o daje +9/10
Ogólnie film odczu³em pozytywnie - fajnie ¿e wracacie. Ju¿ my¶la³em, ¿e KS pad³o na 'amen'.
Monta¿ by³ schludny i przejrzysty. £adne cc, tylko intro troche przyd³ugie i nudne.
Muzyka - tutaj nie mam siê do czego przyczepiæ.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6051 dni temu Posty: 181 Sk±d: Zielona Góra
Punkty: 2440
Wys³any: 2010-09-21, 22:11
bardzo fajna produkcja, jak wiêkszo¶æ stunterów cieszê siê, ¿e KS powróci³o z nowym projektem...
co do tego SV to, nic dodaæ, nic uj±æ...
finisher naprawdê przefajny, ale mozna cos do³o¿yæ do niego jeszcze <joke>
to chyba wszystko odemnie
Pozdrawiam i powodzenia dalej...
Wiek: 29 Do³±czy³: 5819 dni temu Posty: 40 Sk±d: siê bior± dzieci?
Punkty: 440
Wys³any: 2010-09-22, 16:56
Nareszcie KS powróci³o. Starzy, dobrzy stunterzy znowu w akcji. Stunty by³y bardzo ³adne, ale wed³ug mnie na finishera bardziej nadawa³ siê stunt curbbump Dara infernusem, kiedy zagrindowa³ i jeszcze precision, szkoda, ¿e ten stunt by³ przypadkowy, bo zauwa¿y³em, ¿e na kontenerach sta³ Coach, ale i tak ³adnie wysz³o. Mota¿ by³ ³adny, bez zbêdnych efektów oraz overeditu, po prostu czysty, ³adny monta¿ z piêknym CC i ENB. Tak jak powiedzia³ Kiper, intro trochê nudne, a napisy trochê za proste, lecz kiedy przysz³a pora na stunty, ¶mia³o mo¿na rzec, ¿e nie zwraca³o siê uwagi na intro. Muzyka mi³a dla ucha, bez ¿adnego "darcia mordy" itp. Fajnie siê ogl±da³o. 5/5
PS. Nied³ugo z³o¿ê do was audycje. Zobaczymy czy mi siê uda.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-09-22, 17:00
Lubiê Twoje filmy. Tu w³±czy³e¶ ciekaw± opcjê "przerywnika": lot helikopterem nad San Andreas. Na pocz±tku nie kojarzy³em, tych stuntów helikopterem, ale tak, czy inaczej dla mnie to jest nowy pomys³. Powiedz mi, sk±d wzi±³e¶ ten czo³g wy¶wietlony w stuncie Fishu? Jak zawsze widzi siê te same pojazdy, taka nowo¶æ przyci±ga szczególn± uwagê.
Punkty: 11914
Wys³any: 2010-09-22, 17:58
Stunty: Wszystkiego po trochu, czyli kilka nowych i kilka starych, sporo ma³o efektownych i parê tych z wy¿szej pó³ki. Ciê¿ko powiedzieæ co¶ wiêcej, ¿aden ze nie przyku³ mojej uwagi jako¶ bardziej od innych.
Muzyka: Nic specialnego.
Monta¿: W miarê ciekawy, nie przeszkadza³ w ogl±daniu ale te¿ nie zachwyci³.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-09-22, 18:27
To tak siê ocenia teraz stunty?
* "stunty: by³y takeie i takie" + Stwierdzasz fakt, nie oceniasz.
* "Ciê¿ko powiedzieæ co¶ wiêcej" + Oj! Napewno jest jeszce du¿o faktów, o których nie wspomnia³e¶, ale to siê ju¿ nie tyczy oceny.
* "Muzyka: Nic cpecjalnego" + Fakt, czy nie fakt ... Oceniasz niew³a¶ciw± osobê. Jestem pewien, ¿e Tracker nie komponowa³ jak równie¿ nie wykona³ muzyki do tego filmu.
"Monta¿: (...) nie przeszkadza³, nie zachwyci³" + Brak s³ów. Twoje wypowiedzi za³±muj± nie tylko autora filmu, ale równie¿ kolegów, którzy tak¿e znaj± siê na robieniu stuntfilmów.
Je¿eli tak macie oceniaæ czyj±¶ pracê, to radzê samemu najpierw poddaæ siê krytyce. Marna z tego krytyka! Prêdzej prowadzi to do za³amania moralnego. Ludzie, przecie¿ podobnych pseudorecenzji jest pod naszymi filmami coraz wiêcej! Nie piszcie takich g³upot. Popatrzcie, o ile by³oby ³atwiej, co nie?, gdyby powstrzymaæ siê od napisania tak nierozmy¶lnej i pozbawionej krytyki oceny?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum