Wiek: 31 Dołączył: 5830 dni temu Posty: 156 Skąd: Jestem ?
Punkty: 1820
Wysłany: 2010-09-29, 20:26 Heavy Power stunt
Witam!
Przedstawiam wam nasz pierwszy stunt duo by StunterPapryka i [tc]GhostDriver. Jest to nasz pierwszy taki film wiec proszĂŞ nie komentowaĂŚ go surowo ;p. Stunty nie sÂą wykonane na najwiĂŞkszym poziome ale i myÂślĂŞ, Âże nie na najgorszym
WystÂąpili:
StunterPapryka
[tc]GhostDriver
UÂżyte programy:
Sony Vegas Pro 8
CrazyTrainer +151
FreePlay SA_v2
Ultimate Stunter's SCM SA
Fraps Full Version
Gta San Andreas
MontaÂż:
StunterPapryka
Muzyka:
The Red Jumpsuit Apparatus - False Pretense
The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down
Wiek: 29 Dołączył: 5870 dni temu Posty: 40 Skąd: siĂŞ biorÂą dzieci?
Punkty: 440
Wysłany: 2010-09-29, 20:44
Nie jest tak Âźle, jak myÂślaÂłem. ObejrzaÂłem caÂły film, i stwierdzam, Âże poczÂątek bardzo mnie zniechĂŞciÂł. Potem byÂły troszkĂŞ lepsze stunty, lecz prawie wszystkie stunty to oldy i nie ma siĂŞ czym chwaliĂŚ nagrywajÂąc taki film. Tak czy inaczej, zaczynacie stunt na pewno lepiej ode mnie. Starajcie siĂŞ szukaĂŚ nowych spotĂłw i nie doĂącie starych stuntĂłw. Tyle ode mnie.
duo
filmik taki trochĂŞ amatorski no ale ostatnio mnie cieszÂą takie filmiki bo widzĂŞ ze sÂą nowi bo duÂżo dobrych stunerow odchodzi a ktoÂś ich musi zastÂąpiĂŚ
stunt 2/5
muza 4/5
montaz 2/5
Gdybym miaÂł lepszy sprzĂŞt nagraÂł bym coÂś o wiele lepszego
Nie zganiaj winy na sprzĂŞt. Do stuntingu podejdÂź od kreatywnej strony. Wyjdzie ci to na dobre.
Jak na moje oko film taki "se". WÂłaÂściwie nie doszukaÂłem siĂŞ niczego nowego. Jak juÂż macie doniĂŚ oldy, to rĂłbcie te stunty, ktĂłre majÂą (Âże tak powiem) pier***niĂŞcie. MontaÂż teÂż taki nieciekawy i trochĂŞ taki "usypiajÂący". Co do muzyki to podobaÂł mi siĂŞ pierwszy kawaÂłek.
PS. Nie musisz dawaĂŚ przy podpisie u tego drugiego "[tc]".
Wiek: 32 Dołączył: 6103 dni temu Posty: 181 Skąd: Zielona GĂłra
Punkty: 2440
Wysłany: 2010-09-30, 18:16
no niby jak na pierwszy raz to nice, ale tak jak wy¿ej napisali: liczy siê kreatywnoœÌ, bo bez tego nie zostaniecie zauwa¿eni. Ka¿dy jest w czymœ lepszy. Szukajcie nowych spotów i nie przestawajcie stuntowaÌ Mo¿e ju¿ nied³ugo bêdzie mo¿na powitaÌ nowych stunterów na arenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum